Op voorsprong
Slagvaardig
Doelgericht
Focus op resultaat
De expertise

Deelname

Er zijn momenteel 180 professionals aangesloten bij Legal Lounge. Bent u bedrijfsjurist? Juridisch medewerker van een middelgrote tot grote onderneming? Of verricht u zelfstandig op detacheringsbasis werkzaamheden voor ondernemingen en bent u geen advocaat of niet als jurist in dienst bij een advocatenkantoor? Sluit u dan nu aan, u bent van harte welkom!

Het basislidmaatschap is gratis. U heeft dan toegang tot alle bijeenkomsten en u ontvangt de periodieke nieuwsbrief. U kunt ook profiteren van een kortingstarief op trainingen van Law at Web. 

Naast het basislidmaatschap is er een pluslidmaatschap dat € 150,00 per jaar kost. Uw extra voordelen zijn online toegang tot de digitale bibliotheek van de serie Boom Basics (19 rechtsgebieden) van Boom Juridische Uitgevers en onbeperkt toegang tot een telefonische helpdesk. Wij verstrekken dan informatie en documentatie over vraagstukken op de meeste rechtsgebieden. 

Dankzij het partnership tussen NEVOA, de beroepsorganisatie voor bedrijfsjuridisch adviseurs, en Legal Lounge kunnen NEVOA-leden profiteren van een aantrekkelijke aanbieding.

Aanmelden als lid van Legal Lounge kan via het aanmeldingsformulier op de website van Legal Lounge.