Op voorsprong
Slagvaardig
Doelgericht
Focus op resultaat
De expertise

Droogleggen stuwmeer vakantiedagen

Vakantiedagen. Werknemers zijn er maar wat blij mee, maar hoe komt het dan dat werknemers ze vaak niet opmaken? De dagen schuiven door naar het daaropvolgende jaar en worden ook in dat jaar wederom niet volledig opgemaakt. En zo groeit binnen uw organisatie de pot aan vakantiedagen. Herkent u dit?

In 2012 veranderde het systeem voor vakantiedagen aanzienlijk. Door de veranderingen in het systeem is het mogelijk om de stuwmeren aan vakantiedagen 'droog te leggen'. Dit is voor vrijwel iedere ondernemer wenselijk, nu de stuwmeren aan vakantiedagen direct het resultaat van de onderneming negatief beïnvloeden. Maar in onze gesprekken met ondernemers blijkt regelmatig dat veel ondernemers het nieuwe systeem voor de vakantiedagen nog niet volledig geïmplementeerd hebben. Met tot gevolg dat de stuwmeren blijven bestaan.

Marxman heeft een product ontwikkeld waarmee u de stuwmeren aan vakantiedagen effectief kunt terugdringen en uiteindelijk droogleggen. Dit product bestaat uit een advies en een digitaal bestand voor de juiste registratie van de vakantiedagen. Uiteraard begeleidt een van onze advocaten u om het advies en het bestand dusdanig toe te passen dat uw stuwmeren aan vakantiedagen zo snel mogelijk worden drooggelegd.  

Heeft u binnen uw onderneming stuwmeren aan vakantiedagen? Dan is het product 'Droogleggen stuwmeer aan vakantiedagen' exact wat u nodig heeft. Arbeidsrechtspecialist Eline Beekhuis vertelt u graag meer over het product en de mogelijkheden voor uw onderneming.    

Contactinformatie
Eline Beekhuis, advocaat sectie Arbeid & Organisatie
beekhuis@marxman.nl / telefoonnummer 033 450 8000