Op voorsprong
Slagvaardig
Doelgericht
Focus op resultaat
De expertise

Internationaal

Marxman is partner van het grootste internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren, Consulegis. In samenwerking met haar buitenlandse kantoren van dit netwerk behartigt Marxman ook internationale belangen op full service basis. Er is nauw contact met de 1700 advocaten bij de ruim 90 aangesloten kantoren in meer dan 150 steden in ruim 45 landen. Daarnaast werkt Marxman samen met een associatie van Europese advocaten die gespecialiseerd is in het incasseren van vorderingen. Deze samenwerkingen gaan veel verder dan een onderlinge doorverwijzing van zaken. Informatie, ervaringen en actualiteiten worden uitgewisseld. Deze bundeling van krachten leidt reeds jaren wereldwijd tot successen.

Marxman heeft een Marxman Anglo-American Desk en een Marxman Deutschland Desk  opgericht om buitenlandse ondernemers te adviseren en nauw te begeleiden binnen uiteenlopende Nederlandse rechtsgebieden. Zodoende blijven taalnuances intact. Want die maken vaak net dat ene verschil. Zeker op juridisch vlak. Een sterke speler in de regio, met een internationale focus – dat is Marxman Advocaten.

Contactinformatie
Wilt u meer weten over wat ons kantoor op internationaal niveau voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op met Sebastiaan Palm, directielid Marxman Advocaten, via palm@marxman.nl.

Consulegis_Header_72dpi_klein.jpg