Op voorsprong
Slagvaardig
Doelgericht
Focus op resultaat
De expertise

Opleidingen

Bij Marxman besteden wij veel aandacht aan opleiding. Want continu investeren in onze medewerkers, daar hechten wij grote waarde aan. Zo volgen onze advocaten diverse praktijkgerichte trainingen om hun kwaliteiten en (commerciële en communicatieve) vaardigheden te versterken en te borgen. Hierbij werken wij nauw samen met gerenommeerde trainingsbureaus.

Ons juridisch advies is kwalitatief van hoog niveau. Om deze deskundigheid hoog te houden staat de vakinhoudelijke ontwikkeling van onze medewerkers centraal bij de interne bijeenkomsten die de secties meerdere malen per jaar organiseren in het kader van permanente educatie (PE). Ook aan bijeenkomsten van Marxman-initiatieven zoals Legal Lounge kunnen PE-punten worden toegekend, evenals aan de trainingen die inhouse door externe juridische specialisten worden gegeven.

Als partner van Consulegis, het grootste internationale netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren, behartigt Marxman de internationale belangen van bedrijven die in Nederland ondernemen, bijvoorbeeld vanuit onze Deutschland Desk en Anglo-American Desk. Dankzij intensieve taaltrainingen en maatwerkprogramma's werken onze specialisten veelal in de taal van de klant. Taalnuances blijven intact; een wezenlijk voordeel, want zeker op juridisch vlak maken die juist net het verschil.

Ook de medewerkers van de ondersteunende afdelingen volgen vakinhoudelijke en praktijkgerichte opleidingen om de eigen talenten te ontplooien binnen de inspirerende en flexibele werkomgeving die Marxman Advocaten biedt. Niet alleen bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Ook onze relaties leveren wij graag een toegevoegde waarde. Vanuit die gedachte bieden wij specifieke trainingen voor u als klant via ons opleidingsinstituut Marxman Academy. Onze specialisten verzorgen trainingen volledig toegespitst op uw onderneming. Inspelend op veranderende omstandigheden binnen uw sector. Pragmatisch. Oplossingsgericht. Vernieuwend.

Zo zorgt Marxman voor een kennisvoorsprong. Zowel voor u, als voor onze medewerkers.