Op voorsprong
Slagvaardig
Doelgericht
Focus op resultaat
De expertise

Werken bij Marxman

Marxman als werkgever  - Ons team, jouw team? 

Vacatures - Nieuw!

vacature Corporate Recruiter / Arbeidsmarktcommunicatie (24 uur)
vacature Advocaat Ondernemingsrecht
vacature Advocaat Intellectueel Eigendom, Privacy, Dataprotectie en ICT
vacature studentstagiair(e)

Winnaars kiezen winnaars
Marxman Advocaten hanteert een eenvoudige richtlijn: Ondernemen is topsport! Voel jij je aangesproken door de kernwaarden die in de topsport gelden en denk je dat je een ondernemende advocaat wilt worden? Kom dan bij Marxman Advocaten het beste uit jezelf halen. Je kunt rekenen op een prikkelende en uitdagende sfeer en een kantooromgeving waarin je kennis maakt met de commerciële kant van de advocatuur en inzicht krijgt in de wereld van ondernemers. Winnaars kiezen winnaars. Daarom ontmoeten wij jou graag. 

Lees hier meer over jouw nieuwe werkomgeving en wat wij jou bieden.

Spreken onze ambities je aan en denk je dat jij kan bijdragen aan de verdere groei van ons kantoor? We gaan graag met je in gesprek. Stuur een motivatiefilmpje en jouw CV naar Jenneke Kamp, kamp@marxman.nl. Natuurlijk kun je voor meer informatie ook bellen met Jenneke Kamp, telefoonnummer 033 450 8000. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Marxman Facebook.jpg

Stage-/praktijkplaatsen
Ben jij een enthousiaste rechtenstudent in de eindfase van zijn rechtenstudie en wil je stage lopen bij ons kantoor? Of ben je op een ander vakgebied op zoek naar een praktijkplaats binnen ons kantoor? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden.