Op voorsprong
Slagvaardig
Doelgericht
Focus op resultaat
De expertise

Actueel

november - Privacy is zowel binnen Nederland als binnen Europa een belangrijk onderwerp wat hoog op de agenda van menig onderneming staat. Althans, dat zou moeten, want 25 mei 2018 nadert met rasse schreden. Dan treedt de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook bekend als General Data Protection Regulation (GDPR) in werking; de vervanger van de huidige Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). 

Tot die tijd hebben alle organisaties in Nederland de tijd hun bedrijfsvoering met de AVG in overeenstemming te brengen. Hoe staat het met de privacy binnen uw onderneming? En welke maatregelen moet u nog nemen? U krijgt antwoord op deze vragen met de Privacyscans van Marxman. Naast de allround Privacyscan voor iedere organisatie, ontwikkelden wij voor HR-afdelingen een specifieke HR Privacyscan. Lees hier alles over onze Privacyscans.

oktober
- Dinsdag 10 oktober 2017 is het regeerakkoord gepresenteerd. Welke maatregelen wil het nieuwe kabinet doorvoeren op het gebied van arbeidsrecht?  Onze sectie Arbeid & Organisatie zet de meest belangrijke voor u op een rij. Lees de maatregelen hier. Uiteraard zullen we u nader informeren zodra de voorstellen ook daadwerkelijk wetten worden.

Meer nieuws
In de rubriek Actualiteiten vindt u onze andere nieuwsberichten. Wilt u onze nieuwsbrieven ontvangen? Schrijf u dan nu in, klik hier.

Ook via LinkedIn, Facebook en twitter blijft u eenvoudig op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons kantoor, en van juridisch nieuws dat voor u relevant is. 

 linkedinicoon-50.jpg   twittericoon-50.jpg    twittericoon-30.jpg