Op voorsprong
Slagvaardig
Doelgericht
Focus op resultaat
De expertise

Ondernemen is topsport

Ondernemen is een vak. Snel en doeltreffend handelen in een omgeving waar alles in beweging is. Dat verwacht u ook van uw advocaat. Praktijkgericht en inspelend op de actualiteiten binnen uw branche. Dat is hoe wij bij Marxman Advocaten als partner-in-business met u meedenken en uw behoefte exact in kaart brengen.

Ons kantoor is een sterke speler in de regio Amersfoort met een (inter)nationale focus én een ondernemende aanpak. Advisering, procesbijstand en begeleiding zijn de kern van onze dienstverlening voor ondernemingen, (semi) overheden en non-profit organisaties. Wij staan graag als adviseur dichtbij u en wijzen wij u op nieuwe wegen en kansen. Ons streven is met een frisse en vernieuwende aanpak te komen. Nationaal en internationaal.

Onze advocaten zijn specialisten en zijn actief op alle voor een onderneming relevante rechtsgebieden. Zij verdiepen zich in uw bedrijf en hebben kennis van de branche. Wij zijn in staat mee te denken op strategisch niveau en projectmatig te werken. De oplossingen die we leveren, kunnen we ondersteunen met (maatwerk) trainingen vanuit Marxman Academy. Als klant heeft u bij Marxman één aanspreekpunt: uw persoonlijke accountmanager. Een garantie voor een efficiënte werkwijze. Zo werkt Marxman, net als u. Als bedrijf tussen de bedrijven. 

Contact
Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan contact op via t. 033 - 450 8000 voor een kennismaking met ons kantoor. Wij gaan graag met u in gesprek.