Advocaat arbeidsrecht Amersfoort

Bent u ondernemer of eigenaar van een bedrijf in de omgeving van Amersfoort en werkt u met personeel? Dan heeft u ook te maken met arbeidsrecht. Het maken van goede arbeidsovereenkomsten, het schrijven van arbeidsvoorwaarden en het opstellen van een personeelsreglement behoren dan ook tot uw taken. Ondanks veel ondernemers het geen pretje vinden om zich bezig te houden met dit soort juridische vraagstukken, zijn deze wel van groot belang. Dankzij deze documenten kunnen namelijk eventuele problemen met medewerkers voorkomen worden. Heeft u geen zin of geen tijd om juridische stukken rondom arbeidsrecht op te stellen? Wees dan verstandig en besteed deze klus uit aan een professional. Vraag gerust vrijblijvend advies bij Marxman, de advocaat arbeidsrecht Amersfoort.

Wat doet een arbeidsrecht advocaat?

Onze advocaat arbeidsrecht ondersteund u bij het maken van goede arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden en personeelsreglementen. Door gebruik te maken van deze professionele hulp weet u zeker dat u de juridische zaken rondom personeel goed geregeld heeft. Ontstaan er toch arbeidsconflicten tussen u en uw medewerkers? Ook dan kunt u gebruik maken van de ondersteunende en adviserende diensten van Marxman en helpt uw eigen arbeidsrecht advocaat u bij het oplossen van de problemen. De taak van een advocaat arbeidsrecht is u volledig ontlasten op het uitgebreide gebied van arbeidsrecht. Heeft u een juridisch document nodig, staat u op het punt werknemers aan te nemen of te ontslaan, of houdt een medewerker zich niet aan de gemaakte afspraken? Pak dan de telefoon en bel naar Marxman. Zodra u klant bent bij Marxman krijgt u uw persoonlijke advocaat arbeidsrecht in Amersfoort toegewezen.

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming storten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over juridische documenten of anders specialistisch advocatenwerk? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Regel uw persoonlijke arbeidsrecht advocaat

Is uw bedrijf of onderneming gevestigd in Amersfoort of omgeving? En zoekt u iemand die u kan ontlasten bij het opstellen van juridische documenten en het hanteren van regels en afspraken rondom arbeidsrecht? Kies dan voor een persoonlijke advocaat arbeidsrecht Amersfoort. Omdat ons kantoor en uw bedrijf gevestigd zijn in dezelfde omgeving, is contact in een korte lijn mogelijk. Uw persoonlijke advocaat komt naar u toe als u dat wenst. Zo hoeft u geen onnodige tijd te verspillen. Een telefoontje naar Marxman is voldoende om uw hulpvraag beantwoord te krijgen.

Alles rondom arbeidsrecht goed geregeld

Arbeidsrecht is een specifiek onderdeel van het recht, waarbij de verhouding tussen werkgever en werknemer leidend is. Door arbeidsrecht worden rechten en plichten van zowel werkgevers als werknemers vastgelegd en worden heldere afspraken tussen beide partijen gemaakt. De juridische documenten die rondom arbeidsrecht worden opgesteld zijn geen eenvoudige stukken. U moet daarbij denken aan zaken zoals:

 • zwangerschapsverlof;
 • hoeveel vakantiedagen de werknemer krijgt;
 • opzegtermijn bij het beëindigen van de arbeidsovereenkomst;
 • arbeidstijden;
 • hoogte van het minimumloon;
 • hoogte van het vakantiegeld;
 • lengte van de proeftijd.

Om de afspraken tussen u en uw werknemer(s) goed af te stemmen en te zorgen dat alles juridisch in orde is, kunt u het beste een advocaat arbeidsrecht in de hand nemen. Onze advocaten weten precies welke regels er gelden en hoe dergelijke contracten en documenten opgesteld dienen te worden. Bij Marxman Advocaten in Amersfoort hebben wij de expertise in huis om arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden en personeelsreglementen te verzorgen. Op deze manier is alles duidelijk vastgelegd en weet u zeker dat er geen conflicten kunnen ontstaan over deze juridische zaken.

Onze advocaat arbeidsrecht Amersfoort is uw partner

De advocaten bij Marxman Amersfoort hebben een brede kennis op het gebied van arbeidsrecht en arbeidsconflicten. Daarbij heeft iedere advocaat ook zijn of haar eigen expertise. Het team van Marxman Advocaten kan u voorzien van juridisch advies bij arbeidsconflicten of bijvoorbeeld een ontslag in werking zetten. Dit zijn enkele voorbeelden van situaties waar u als ondernemer niet op zit te wachten en de taken die hierbij komen kijken liever uitbesteed, dat weten wij als geen ander. We zullen dan ook proberen u bij dit soort vervelende gebeurtenissen geheel te ontlasten zodat u zichzelf kunt concentreren op de leukere klussen in uw onderneming of bedrijf. Onze specialisten weten welke wegen u moet bewandelen en staan u graag juridisch bij. In eerste instantie proberen we conflicten zonder tussenkomst van een rechter op te lossen, bijvoorbeeld door mediation. Mocht dat geen optie meer zijn, dan wordt de procedure bij de rechter of het UWV in gang gesteld. Wij zijn graag uw juridische partner om te zorgen dat de procedure op de best mogelijke manier verloopt.

Kennismaken met Marxman Advocaten Amersfoort

Heeft u een onderneming en zoekt u een advocaat arbeidsrecht in Amersfoort? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch benaderen of het onderstaande contactformulier op deze website invullen. Uw persoonlijke advocaat arbeidsrecht Amersfoort neemt dan spoedig contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen en te luisteren naar uw hulpvraag. In dit eerste gesprek bespreken we dan ook direct wat ons team van advocaten voor u kan betekenen. Denk aan het opstellen van een arbeidscontract voor een nieuwe medewerker of het beantwoorden van vragen over de wettelijke eisen rondom zwangerschapsverlof. Wij geven u graag een persoonlijk advies op maat op ieder gebied van arbeidsrecht.

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming storten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over juridische documenten of anders specialistisch advocatenwerk? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Hulp nodig? Wij helpen u graag.

  Of laat een berichtje achter

  Meer informatie over arbeidsrecht? Neem contact op met: