Advocaat nodig door het coronavirus?

Veel ondernemingen hebben een advocaat nodig door het coronavirus. Marxman Advocaten is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden.

Iedereen is getroffen door de impact die het coronavirus op ons dagelijks leven heeft. Voor de één meer dan voor de ander.

Tegelijkertijd is het duidelijk dat ook de economische gevolgen groot zijn. Al snel was dit aan een flinke correctie van de beurzen te zien en ook in de reële economie ontkomt niemand aan de gevolgen. Organisaties zijn letterlijk tot stilstand gekomen en personeel staat op straat. Welke impact heeft dit op mijn rechten en plichten? Daar komt de Corona Helpdesk van Marxman Advocaten om de hoek kijken. Wij staan onze cliënten met raad en daad bij in deze coronacrisis.

Wanneer heeft u een advocaat nodig?

Er zijn allerlei thema’s die een rol spelen tijdens het coronavirus. Denk aan vraagstukken als:

  • Heb ik recht op arbeidsduurverkorting?
  • Kan ik een beroep doen op overmacht en mijn contract ontbinden?
  • Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen voor mijn bedrijf?
  • Op welke manier organiseert u een reorganisatie?
  • Wat mag ik van medewerkers verwachten?

Stuk voor stuk zijn dit vraagstukken om bij een advocaat neer te leggen. Onze juridische experts zijn actief op verschillende rechtsgebieden en staan op ieder moment voor u klaar.

Advocaat in de coronacrisis raadplegen

Wanneer COVD-19 veel invloed heeft, is het belangrijk ook over de juridische gevolgen na te denken. Dit creëert duidelijkheid voor de verschillende scenario’s waarin u terecht kunt komen.

Lukt het om rechtvaardigheid af te dwingen of is het noodzakelijk om u op een rechtszaak voor te bereiden? Zeker gezien de enorme impact van het coronacrisis, is het van belang dit in beeld te brengen.

Rechtsgebieden waar Marxman Advocaten op opereert

Gezien de variatie aan rechtsgebieden die van toepassing zijn bij de coronacrisis, is het noodzakelijk een advocatenkantoor in te schakelen met verschillende specialisaties. Een kantoor dat actief is in een variatie van rechtsgebieden. Bij Marxman Advocaten is dit het geval. Wij geven heldere adviezen en hebben voor ieder rechtsgebied een specialist aan boord.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een eigen contactpersoon heeft. Indien noodzakelijk, verwijzen wij u door naar een specialist. Door één contactpersoon te hebben die de processen bewaakt, is het mogelijk om optimaal samen te werken.

Dankzij ons internationale netwerk staan we u ook buiten de landsgrenzen bij. Via onze Corona Helpdesk vindt u meer informatie.

Meer specifieke hulp nodig? Aarzel dan niet en neem contact op met onze Corona Legal experts door te bellen met + 31 (0) 33 450 8000 of e-mail naar info@marxman.nl.

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Of laat een berichtje achter