Van actieve ondernemers werd vroeger gezegd: ”Zo druk als een klein baasje.” Doelend op de veelzijdigheid die een bedrijfsleider of eigenaar van een bedrijf in huis moest hebben. Dat is anno 2022 alleen maar meer bewaarheid. De steeds veranderende wet- en regelgeving, mondige werknemers en veeleisende klanten vragen geregeld om juridische ondersteuning. Bent u op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht Utrecht, dan bent u bij Marxman advocaten aan het juiste adres. U kunt dan ook uw problemen op rechtsgebied met een gerust hart overlaten aan onze professionals. Zij kunnen, als een deskundige partner, op juridisch gebied veel meer voor uw bedrijf betekenen dan u vermoedt. Juridische vragen zijn te complex en tijdrovend voor een ondernemer om dit zelf op te pakken. Door een beroep te doen op Marxman advocaten kunt u, als ondernemer, blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Diensten en producten aan de man brengen. Bij Marxman advocaten vindt u een breed inzetbaar team dat u ook bij fusies en overnames kan begeleiden. Neem vrijblijvend contact op. Het garandeert de hulpvrager voor gerechtelijke kwesties. U ontvangt altijd een bevredigend en bruikbaar antwoord. Zo kan uw organisatie of bedrijf bij lastige zaken ontzorgd worden.

Snel schakelen

Een kenmerk van een topondernemer is dat hij snel moet kunnen schakelen. Direct inspelen op veranderende omstandigheden is een voorwaarde om de concurrentie de baas te blijven. Hij moet kunnen appelleren aan de steeds sneller aangepaste wet- en regelgeving. Een bedrijf moet snel de kans kunnen grijpen wanneer die zich voordoet. De wereld is steeds in beweging. Voor bedrijven is het een enorme uitdaging om de daarmee gepaard gaande kansen en risico’s te kennen. Tijdig en goed inspelen op veranderingen is van levensbelang. Als geen ander weten de advocaten van Marxman welke valkuilen zich hierbij kunnen voordoen. Ze kunnen uw bedrijf proactief adviseren hoe u het beste conflicten kunt vermijden. Bij juridische problemen is het dan ook verstandig om een advocaat in de arm te nemen, zodat u professioneel begeleid wordt in arbeids- en ondernemingsrecht. Dit is voor buitenstaanders ingewikkelde materie, terwijl het voor een advocaat ondernemingsrecht Utrecht gesneden koek is.

Met wie ga je aan de slag?

Kom langs bij ons op kantoor

Samen sterk

De expertise die een advocaat ondernemingsrecht Utrecht bij Marxman heeft, bestaat uit een breed palet van kennis en ervaring. Regelmatig sparren zij met verschillende partijen over gewichtige kwesties. Met het lidmaatschap van Consulegis is de kwaliteit van Marxman Advocaten gegarandeerd. Dit internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren, is in meer dan 40 landen en 150 steden over de hele wereld vertegenwoordigd. Heeft u internationale ambities, dan bent u voor het onderdeel advocaat ondernemingsrecht Utrecht hier dan ook op de juiste plaats. Van Amerika tot Azië en van Europa tot het Midden-Oosten: waar u ook zaken wilt doen. De advocaten van Marxman voeren overleg met wereldwijd vertrouwde en gevestigde partners. Met de aangesloten kantoren van Consulegis wordt grensoverschrijdende kennis onderhouden op verschillende terreinen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van Europese en wereldwijde juridische ontwikkelingen. Nieuwe ontwikkelingen worden door onze advocaten op de voet gevolgd en vertaald naar klanten die er profijt van kunnen hebben. Kennis en ervaring waar een individuele ondernemer niet zomaar op kan bouwen, maar die toch direct nodig kan zijn.

Breed georiënteerd team

De advocaten van Marxman zorgen ervoor dat alle kennis en ervaring die we juridisch in huis hebben, op het juiste moment bij de klant terechtkomen. Naast advocaat ondernemingsrecht Utrecht is er dan ook een team van mensen actief. Ze hebben brede kennis op rechtsgebied, vaak met elk hun eigen specialisme. Wanneer u contact opneemt met Marxman advocaten kunnen ze in een persoonlijk gesprek uitleggen wat ze voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Heeft u als ondernemer een (zwaar) juridisch vraagstuk, dan kunnen ze dit meestal snel reduceren tot een gemakkelijk op te lossen rechtsprobleem. Wanneer dat niet mogelijk is, gaan ze op zoek naar de juiste informatie. Hiervoor kunnen ze terecht bij een netwerk van gespecialiseerde mensen. Ons team van specialisten is voor iedereen makkelijk benaderbaar en altijd bereid tot een zo persoonlijk mogelijke aanpak. Neem vrijblijvend contact op om verder te sparren en oplossingen te vinden voor uw juridische vraagstuk.

Ook internationaal

Handelen met het buitenland vraagt extra expertise en een gespecialiseerd netwerk. Het lidmaatschap van Consulegis geeft al aan dat rechtelijke zaken in het buitenland en internationaal opereren tot onze taken behoort. Ook over de landsgrenzen heen staat een advocaat ondernemersrecht zijn mannetje. Deze is thuis in zaken als adviezen voor grensoverschrijdende transacties. Zij zijn thuis in de regelingen van:

  • Internationaal bank- en betalingsverkeer
  • Hulp bij het aansturen van personeel in het buitenland
  • Reorganisatie en herstructureringen

Heeft u juridische problemen op internationaal gebied? Een advocaat ondernemingsrecht Utrecht kan uitkomst bieden. Neem gerust vrijblijvend contact op met Marxman advocaten. Bij internationale conflicten zijn zij uw vraagbaak en helpen u met raad en daad. Ook voor de minder concrete zaken van bedrijfsvoering, zoals het beschermen van intellectuele-eigendomsrechten, hebben ze specialisten in dienst. En natuurlijk bieden ze hulp en advies voor het basale element van ondernemers; het kopen, verkopen en investeren in Nederland en ver over de landsgrenzen heen.