Marxman Advocatenkantoor Amersfoort staat u bij op elk rechtsgebied. Onze professionals zijn breed inzetbaar, maar hebben ook ieder hun eigen specialisme. Als ondernemer bent u dag in dag uit met uw bedrijf bezig. Werkzaamheden die verschillen van administratie tot acquisitie en van human resources tot juridische documenten. Daarbij komt u ongetwijfeld vaak zaken tegen die u liever overlaat aan een gekwalificeerd advocatenkantoor. Marxman Advocatenkantoor Amersfoort is uw partner in business. Wij weten precies hoe we juridische paden op de juiste manier moeten bewandelen om zo de beste situatie voor u te creëren.

Gids op juridische paden

Dankzij de brede kennis op het rechtsgebied dat de advocaten van Marxman advocatenkantoor Amersfoort gezamenlijk hebben, kunnen wij u op alle vlakken binnen uw bedrijfsvoering adviseren en ondersteunen. Beschouw deze juridische hulp als een gids op de juiste route binnen en rondom uw bedrijf. Onze advocaten zullen u bij alle juridische kwesties die u nu en in de toekomst tegenkomt, bijstaan. Heeft u een juridische vraag, wilt u advies op maat of meer informatie over een gevoelige kwestie die speelt? Dan hoeft u simpelweg één telefoontje te plegen of één e-mail te sturen naar uw persoonlijke contactpersoon binnen Marxman advocatenkantoor Amersfoort.

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming storten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over juridische documenten of anders specialistisch advocatenwerk? Vul dan snel onderstaand contactformulier in en wij benaderen u zo spoedig mogelijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vast contactpersoon

Ondanks dat wij met ons hele team aan uw zaak zullen werken om zo alle expertise die aanwezig is in ons kantoor optimaal te benutten, krijgt u binnen Marxman Advocatenkantoor Amersfoort uw persoonlijke contactpersoon. Deze persoon is voor u eenvoudig te bereiken en is volledig op de hoogte van alles wat er bij u in uw onderneming speelt. Wij vinden persoonlijk contact namelijk zeer belangrijk. Wij houden daarbij niet van onnodig dubbel werk en wij verwachten dat u het ook niet prettig vindt om twee keer uw verhaal te moeten doen. Op het moment dat u klant wordt bij Marxman Advocatenkantoor Amersfoort stellen wij u dus direct voor aan uw eigen contactpersoon.

Met wie ga je aan de slag?

Kom langs bij ons op kantoor

Efficiënt werken

Bij Marxman Advocatenkantoor weten we als geen ander dat juridische kwesties waarin u kunt belanden als ondernemer of eigenaar van een bedrijf veel stress kunnen opleveren. Ook kosten deze ongewenste situaties u veel tijd. Tijd die u liever besteed aan andere zaken binnen uw onderneming. Komt u terecht in een conflict, lopen zaken niet zoals u had gewenst of heeft u vragen over een ingewikkelde kwestie? Wacht dan niet langer maar neem spoedig contact op met Marxman Advocatenkantoor Amersfoort. Onze juristen staan klaar om uw zorgen uit handen te nemen en u te helpen de situatie zo snel mogelijk onder de meest wenselijke controle te krijgen.

Persoonlijke kennismaking

Wilt u graag juridisch advies of hulp bij een juridisch conflict, dan kunt u telefonisch contact opnemen met Marxman Advocatenkantoor Amersfoort of het contactformulier op deze pagina invullen. Uw toegewezen contactpersoon zal na uw hulpvraag zo spoedig mogelijk een kennismakingsgesprek inplannen om te horen waarmee onze advocaten u van dienst kunnen zijn. Dit kennismakingsgesprek kan telefonisch plaatsvinden. Onze voorkeur gaat echter uit naar een persoonlijke ontmoeting. U bent daarvoor dus van harte welkom op ons kantoor. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u in uw bedrijf in te plannen zodat u zelf de deur niet uit hoeft als u dit prettiger vindt. Geeft u gerust aan welke manier uw voorkeur heeft en wij passen ons geheel aan de situatie aan.

Uw business partner

Ook als zich momenteel geen juridische kwesties voordoen en als er geen conflicten zijn, kunnen de advocaten van Marxman Advocatenkantoor Amersfoort u wellicht helpen. Wilt u bijvoorbeeld grote stappen gaan maken in uw onderneming? Wilt u veranderingen aanbrengen, groeien of uitbreiden? Dan komen hier waarschijnlijk ook veel nieuwe regels en juridische documenten bij kijken. Ook op dit gebied kunnen onze advocaten u dus van de nodige belangrijke informatie voorzien om zo juist problemen in de toekomst te voorkomen of voor te zijn. Met behulp van Marxman Advocatenkantoor Amersfoort kunt u onbezorgd ondernemen en uw doelen nastreven, terwijl onze advocaten de juridische kanten van uw plannen goed in de gaten houden en waar nodig bijschaven.

Contact met Advocatenkantoor Amersfoort

Als u op zoek bent naar een advocaat in Amersfoort of omgeving, neem dan vrijblijvend contact op met Marxman. Wij staan voor u klaar om u direct te hulp te schieten, maar ook om problemen die in de toekomst kunnen ontstaan in uw onderneming te onderscheppen. Wij snappen als geen ander dat een ondernemer iedere dag tientallen ballen tegelijk in de lucht moet houden. Het team van Marxman wil u daarin graag ontzorgen. Bovendien zijn juridische kwesties vaak heel veel uitzoekwerk. Ons advies: laat het juridische gedeelte van uw bedrijf over aan specialisten, zodat u zich weer kunt focussen op het ondernemen an sich!

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming storten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over juridische documenten of anders specialistisch advocatenwerk? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.