Bent u met uw onderneming in Utrecht of omgeving gevestigd en zoekt u een advocatenkantoor in de buurt? Dan is Marxman Advocatenkantoor Utrecht uw partner! Als ondernemer heeft u regelmatig te maken met verschillende overeenkomsten tussen u en uw klanten. Soms lopen de werkzaamheden of afspraken die aan de hand van deze overeenkomst uitgevoerd of nageleefd dienen te worden, minder soepel dan u gehoopt of verwacht had. Zakelijke overeenkomsten zijn vaak veelvuldig voorzien van moeilijke juridische elementen. Elementen waar u zich als ondernemer niet mee bezig wil en kan houden omdat er nog zoveel andere werkzaamheden op u liggen te wachten. U doet er goed aan om deze toch wel vervelende en ingewikkelde onderdelen dan uit te besteden aan een professional op dit gebied, zodat u er zelf geen tijd aan kwijt raakt en geen stress van ondervindt. Marxman Advocatenkantoor Utrecht helpt u graag bij problemen en onduidelijkheden rondom zakelijke overeenkomsten tussen u en uw klanten.

Zakelijke overeenkomsten

Om eventuele geschillen in de toekomst te voorkomen, doet u er goed aan om zakelijke overeenkomsten voorafgaand aan het zetten van een handtekening, door een advocatenkantoor te laten maken of te laten controleren. Dit kan gaan om overeenkomsten met uw klanten, maar ook met uw medewerkers bijvoorbeeld. Kies voor een samenwerkingsverband met Marxman Advocatenkantoor Utrecht en laat u ontlasten.

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming storten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over juridische documenten of anders specialistisch advocatenwerk? Vul dan snel onderstaand contactformulier in en wij benaderen u zo spoedig mogelijk voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw gids bij moeilijke juridische kwesties

De advocaten die werkzaam zijn bij Marxman Advocatenkantoor Utrecht, hebben gezamenlijk een zeer brede kennis op alle vlakken binnen uw bedrijfsvoering. Zij kunnen u als geen ander adviseren en ondersteunen. Hierdoor kunt u de juridische hulp die wij kunnen bieden, zien als een leidende gids bij moeilijke kwesties. Heeft u een juridische vraag, wilt u advies op maat bij een te nemen moeilijke beslissing of meer informatie over een gevoelige kwestie die er momenteel in uw bedrijf speelt? Dan hoeft u simpelweg één telefoontje te plegen of één e-mail te sturen naar Marxman Advocatenkantoor Utrecht en wij gaan direct aan de slag om u zo goed mogelijk te helpen.

Uitgebreide kennis bij Marxman Advocaten

Het team van Marxman Advocatenkantoor Utrecht heeft een zeer brede juridische kennis en is actief op alle gebieden die voor uw onderneming van toepassing zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor begeleiding bij reorganisaties, advies over aansprakelijkheid, het leveren van geheimhoudingsovereenkomsten en alles wat daar tussen valt. Voor ons advocatenkantoor is dit dagelijkse kost. U als ondernemer of bedrijfseigenaar heeft het al druk genoeg met de dagelijkse gang van zaken binnen uw bedrijf. Een extra hand en oog op deze belangrijke papieren is dus geen overbodige luxe. Het zal u in de toekomst veel tijd en ellende besparen als u een professional laat helpen.

Met wie ga je aan de slag?

Kom langs bij ons op kantoor

Persoonlijk betrokken bij uw bedrijf

Juridische zaken zijn veelal complex en persoonlijk. Voor iemand die hier niet continu mee te maken heeft, kost het uitzoeken van regels en afspraken in zo’n overeenkomst veel tijd. Voor een ondernemer kost tijd geld, zoals het bekende gezegde luidt. Een extra voordeel van een samenwerking met een advocatenkantoor in uw omgeving zoals Marxman Advocatenkantoor Utrecht is dat u zo even bij ons binnenstapt om uw vraag te stellen als u in de buurt bent. maar ook één van onze advocaten kan gemakkelijk bij u op locatie langs komen om belangrijke zaken te bespreken. Door deze laagdrempelige en persoonlijke manier van samenwerken, kunt u ons zien als een afdeling binnen uw eigen bedrijf.

Eigen contactpersoon zorgt voor versnelling

Ondanks dat juridische zaken veel tijd in beslag nemen, hoeft het niet extra lang te duren voordat uw vraag beantwoord wordt. Door de werkwijze die wij hanteren bij Marxman Advocatenkantoor Utrecht versnellen wij de processen. Zodra u klant wordt bij ons advocatenkantoor, krijgt u een eigen contactpersoon toegewezen. Deze contactpersoon is eenvoudig te bereiken en geheel op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt in uw onderneming. Dat betekent niet dat alleen deze contactpersoon aan uw zaak werkt. Om alle expertise in ons kantoor optimaal te benutten, wordt er juist door uw contactpersoon direct een samenwerking opgezet tussen de diverse advocaten binnen Marxman Advocatenkantoor Utrecht. Maar omdat u als ondernemer waarschijnlijk geen zin en geen tijd heeft om steeds hetzelfde verhaal opnieuw te vertellen, is de persoonlijke contactpersoon altijd uw eigen aanspreekpunt.

Uw juridische partner

Kortom, Marxman Advocatenkantoor Utrecht is uw partner als het gaat om bedrijfsvoering, contracten, fusies, samenwerkingsovereenkomsten, te nemen grote stappen, moeilijke juridische processen en alles wat hier maar mee samenhangt. Is uw bedrijf gevestigd in Utrecht of omgeving, neem dan vrijblijvend contact met ons op om een persoonlijk kennismakingsgesprek in te plannen en ons te vertellen waar wij u mee kunnen helpen. Dit kunt u telefonisch doen of door het contactformulier op deze pagina in te vullen. Eén van onze advocaten komt naar u toe voor dit persoonlijke gesprek. Maar als u liever zelf even de deur uit gaat, bent u ook van harte welkom op ons kantoor.