Arbeidsrecht advocaat Utrecht

Het succesvol managen van een onderneming is een intensieve taak. Bent u eigenaar van een bedrijf of organisatie? Dan herkent u dit ongetwijfeld en ondervindt u dit waarschijnlijk ook geregeld in de praktijk. Vele taken en een drukke planning zijn u op het hart gedrukt, maar bij sommige van dit soort werkzaamheden kunt u best een handje professionele hulp gebruiken. U leidt de acquisitie in goede banen, heeft gesprekken met bestaande of potentiële partners en klanten en regelt wellicht alle zaken rond human resources. Bij dit soort taken behoren ook zeer vaak juridische documenten. Deze documenten zijn ontstaan om regels vast te leggen en afspraken te maken en zorgen ervoor dat bepaalde werkzaamheden naar behoren verlopen. Juridische documenten vereisen daarom een grote zorgvuldigheid. Uit de praktijk blijkt dat veel ondernemers op zien tegen het opstellen van deze juridische stukken omdat het zeer veel tijd in beslag neemt. Tijd die u als ondernemer of bedrijfseigenaar graag anders benut. Marxman, de arbeidsrecht advocaat Utrecht ondersteunt en ontlast u graag bij dit soort moeilijke en tijdrovende taken.

Juridische partner arbeidsrecht

Marxman is uw juridische partner in arbeidsrecht als uw onderneming gevestigd is in Utrecht of omgeving. Veel ondernemers hebben juridische vragen. Weet u bijvoorbeeld precies hoe u een juridisch waterdicht arbeidscontract opstelt? Heeft u een juridische kwestie met een concurrerend bedrijf of misschien wel een intern arbeidsconflict? Dan is het zeer prettig als u door het doen van één telefoontje of bezoekje aan ons kantoor de gewenste hulp toegereikt krijgt. Soms alleen om even van gedachten te wisselen, een vraag te stellen of te brainstormen over de volgende stap in uw bedrijf. Ons team van deskundige arbeidsrecht advocaten beschikt over brede kennis. Iedere arbeidsrecht advocaat in ons team is bovendien gespecialiseerd op een ander rechtsgebied. Op deze wijze kunnen we u op elk vlak binnen uw onderneming de garantie geven op een specialistische en proactieve benadering.

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming storten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over juridische documenten of anders specialistisch advocatenwerk? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uw eigen arbeidsrecht advocaat Utrecht

We denken graag mee met onze klanten. Om dit op de beste manier te doen en daarbij een korte snelle lijn te bewerkstelligen, vinden we het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft. Iemand die u makkelijk kunt benaderen en waarop u kunt vertrouwen. U krijgt daarom uw eigen arbeidsrecht advocaat toegewezen op ons kantoor in Utrecht. Deze persoonlijke advocaat weet precies wat er in uw onderneming speelt en waar u hulp bij wilt en kunt gebruiken. Dit werkt voor beide partijen wel zo prettig en verhoogt de snelheid en efficiëntie van onze diensten. Dit betekend niet dat uw persoonlijke arbeidsrecht advocaat uw gehele hulpvraag zelf uitwerkt. Als er iemand binnen het team van advocaten in Utrecht gespecialiseerd is in het rechtsgebied waarbij u hulp nodig heeft, dan schakelt uw arbeidsadvocaat de hulp in van zijn of haar collega’s. Op deze manier garanderen we een optimaal resultaat in een zo’n kort mogelijke tijd.

Marxman ontzorgt rondom arbeidsrecht

Voor alle zaken die tussen werkgever en werknemer kunnen spelen, zijn we voor u een partner in business. Denk hierbij aan het begeleiden van reorganisaties en het geven van advies over medezeggenschap. We gaan een eventuele nodige gerechtelijke procedure daarbij niet uit de weg als we u daarmee kunnen helpen. Ook voor arbeidsovereenkomsten en collectieve regelingen maken we graag een voorstel op maat. We ondersteunen bij ontslagprocedures en realiseren het juridische papierwerk dat komt kijken bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Op welk gebied dan ook, wij dragen altijd de voor uw onderneming meest efficiënte oplossing aan. Als u op zoek bent naar een arbeidsrecht advocaat in Utrecht, of als u juridische ondersteuning nodig heeft voor uw onderneming, dan bent u van harte welkom bij Marxman Advocaten. Ervaar de enorme rust die het geeft zodra u het juridische gedeelte van uw onderneming door specialisten laat doen. U kunt zich weer focussen op het leuke deel van uw werk: het ondernemen!

Persoonlijke contact met Marxman

Nadat u bij Marxman arbeidsrecht advocaat Utrecht kenbaar heeft gemaakt dat u graag hulp of advies ontvangt over juridische procedures of documenten, neemt uw persoonlijke arbeidsadvocaat contact met u op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kennismakingsgesprek kan telefonisch plaatsvinden, bij ons in Utrecht op kantoor of in uw eigen bedrijf als u dit prettiger vindt. Na het kennismakingsgesprek gaan wij gelijk voor u aan de slag met alle juridische zaken waarmee we u kunnen helpen. Bent u alleen benieuwd naar de mogelijkheden voor u en uw onderneming? Neem dan ook gerust vrijblijvend contact op met het team van Marxman Advocaten in Utrecht. Wij helpen u graag en nemen uw juridische zorg met plezier uit handen.

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming storten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over juridische documenten of anders specialistisch advocatenwerk? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Hulp nodig? Wij helpen u graag.

    Of laat een berichtje achter

    Meer informatie over arbeidsrecht? Neem contact op met: