Seminar ‘Bouwpijn’ sectie Vastgoed en Overheid 16 mei 2019

De bouwsector is na de economische crisis weer vol op stoom: projectontwikkelaars hebben volop projecten en aannemers willen deze projecten het liefst allemaal realiseren. Helaas heeft de snel opkomende markt ook nadelige gevolgen voor de aannemers, want de snelle groei van de markt gaat gepaard met prijsverhogingen, zoals personeel- en materiaalkosten. Deze kosten komen lang niet altijd voor rekening van de opdrachtgever en dat is voor (onder)aannemers onwenselijk.

Op 16 mei aanstaande organiseren wij voor u als ondernemer in de bouwsector het seminar “Bouwpijn”. Tijdens het seminar zal Björn de Smit drie artikelen die hij heeft geschreven over de nadelige gevolgen van de snel opkomende markt nader toelichten. Onderaan dit bericht treft u de links naar deze artikelen. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar uw ervaringen op dit gebied en gaan hierover graag met u in gesprek.

Introducé per bijeenkomst
U mag ieder één introducé per bijeenkomst meenemen. Uiteraard heeft het de voorkeur dat deze introducé vooraf wordt aangemeld, zodat we weten wie er komen.

Aanmelden
Het seminar heeft een praktische insteek, is geheel gratis en vindt plaats van 15.00 uur tot 16.30 uur met aansluitend een netwerkborrel op ons kantoor aan de Computerweg 1E te Amersfoort.

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 9 mei aanstaande door een e-mail te sturen aan vastgoed@marxman.nl o.v.v. uw naam, bedrijf en contactgegevens.

Wij zien uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,

Björn de Smit

Artikel ‘Bouwpijn’ deel 1
Artikel ‘Bouwpijn’ deel 2
Artikel ‘Bouwpijn’ deel 3


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
    Ik wil op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recht.

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.