Bijeenkomst HR Legal 31 oktober 2019

HR Legal is het platform voor HR-managers en HR-directeuren die het leuk vinden om in een informele omgeving bij te blijven in het HR-vak en te sparren met vakgenoten. Er is aandacht voor het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen. HR Legal biedt informatieve bijeenkomsten met praktische en interactieve workshops en vakinhoudelijke lezingen, relevant voor de dagelijkse praktijk van de eindverantwoordelijke HR-manager en HR-directeur.

Op 31 oktober a.s. organiseren wij voor u als HR-(eind)verantwoordelijke wederom een bijeenkomst HR Legal. Elisabeth Klein Hofmeijer en Eline Beekhuis praten u deze middag bij over de actualiteiten in het arbeidsrecht, waarbij de laatste ontwikkelingen omtrent de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) en de slapende dienstverbanden uiteraard niet zullen ontbreken.

Vervolgens zal die middag Esther Besseling van IJsselvliet strategie & realisatie u bijpraten over hun nieuwe methode voor “Performance Management”; wat is de best passende methodiek voor uw organisatie als het gaat over de HR-cyclus/beoordelingssystematiek/gespreksvoering/motivatie van uw medewerkers. Welke trends en ontwikkelingen op dat gebied zijn daarbij van belang? Zij inspireert u graag over dat onderwerp.

Introducé per bijeenkomst
HR-managers en/of eindverantwoordelijken die zich hebben aangemeld mogen ieder één introducé per bijeenkomst meenemen. Uiteraard heeft het de voorkeur dat deze introducé vooraf wordt aangemeld, zodat we weten wie er komen.

Aanmelden
De insteek van de bijeenkomst  is interactief en praktijkgericht: er is volop ruimte voor uw vragen. Het is mogelijk om uw vragen vooraf te e-mailen naar arbeidsrecht@marxman.nl. De bijeenkomst vindt plaats van 16.00 tot 17.30 uur, met aansluitend een netwerkborrel, op het kantoor van Marxman Advocaten aan de Computerweg 1E in Amersfoort. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Bent u erbij? Meld u dan nu aan via arbeidsrecht@marxman.nl o.v.v. uw naam, bedrijf en contactgegevens. We verwelkomen u graag.

Met vriendelijke groet,

 

Eline Beekhuis en Elisabeth Klein Hofmeijer


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
    Ik wil op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recht.

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.