12 november 2018
Artikel Elisabeth Klein Hofmeijer – Ontslag moet dringend zijn

ExitRendement Uitgeverij heeft verschillende vakbladen die gericht zijn op het MKB en non-profit organisaties en adviseert hiermee professionals over belangrijke wet- en regelgeving op hun vakgebied. Onze advocaten publiceren regelmatig in deze uitgaven op uiteenlopende gebieden, waaronder Arbo, HR, Management, Ondernemen en Ondernemingsraden.

Onze arbeidsrechtspecialisten schrijven een driedelige serie over het thema ontslag op staande voet voor Salaris Rendement, magazine voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de loon- en personeelsadministratie. Het tweede artikel in deze reeks, Ontslag moet dringend zijn, verscheen in november en werd ook door Elisabeth Klein Hofmeijer, sectievoorzitter Arbeidsrecht,  geschreven. In het eerste artikel kwamen de algemene regels aan bod en werd uiteen gezet wanneer u kunt overgaan tot ontslag op staande voet en wat de aandachtspunten zijn.

Wilt u meer weten over ontslag op staande voet of heeft u andere arbeidsrechtelijke kwesties waarover u advies wilt? Neemt u dan gerust contact op met onze sectie Arbeidsrecht.

Contactinformatie
Elisabeth Klein Hofmeijer,  sectievoorzitter Arbeidsrecht
kleinhofmeijer@marxman.nl / telefoonnummer 033 450 8000