Uw juridisch adviesbureau in Utrecht

Als ondernemer krijgt u iedere dag te maken met juridische documenten. Denk bijvoorbeeld aan arbeidsovereenkomsten of disclaimers. Als deze documenten goed en duidelijk opgesteld zijn, kan dit grote problemen in de toekomst voorkomen. Echter ondanks u als ondernemer dagelijks te maken heeft met juridische documenten, bent u zeer waarschijnlijk niet thuis in alle kleine geldende regeltjes die hierbij horen. Het opstellen van een arbeidscontract of een contract met een klant, is geen taak die u zomaar even tussendoor doet. Kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben. Dit is precies de reden dat veel ondernemers op zoek zijn naar een juridisch adviesbureau dat hen kan helpen met het opstellen van juridische documenten. Het juridisch adviesbureau van Marxman is gevestigd in Utrecht. Is uw onderneming of bedrijf ook gevestigd in Utrecht of omgeving? Dan willen wij graag uw partner zijn bij het opstellen van juridische documenten en het beantwoorden van al uw vragen rondom recht.

Uw juridische partner in business

De advocaten van Juridisch adviesbureau Marxman in Utrecht geven graag advies op maat, denken met u mee en hebben een proactieve benadering. Of het nu gaat om een gevoelige kwestie, zoals de overname van een familiebedrijf of een geschil met een bedrijfspartner, ons team staat voor u klaar. Maar ook bij de kleinere juridische documenten, zoals contracten of klachtenregelingen, staan ze u bij. Alle juridische documenten hebben een bepaalde complexiteit, waarbij u als ondernemer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Door een partner in business te hebben zoals Marxman, weet u zeker dat u alles goed heeft geregeld en loopt u niet tegen onverwachte conflicten aan. Bent u op zoek naar een professional die voor u:

  • Juridische documenten kan opstellen?
  • Lastige vraagstukken kan beantwoorden?
  • Ontstane geschillen kan oplossen?

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming storten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over juridische documenten of anders specialistisch advocatenwerk? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Juridische documenten opstellen

Voor de advocaten binnen Marxman juridisch adviesbureau Utrecht is het opstellen van juridische documenten dagelijkse kost. Zij weten precies wat de regels zijn en hoe ze bepaalde afspraken moeten omschrijven. Wilt u juridische documenten laten opstellen dan hoeft u niet lang te wachten tot u deze in ontvangst kan nemen als u uw opdracht uitbesteed aan Marxman. Na uw telefoontje of e-mail gaat één van onze advocaten direct voor u aan de slag.

Lastige vraagstukken beantwoorden

Niet alleen voor het laten opstellen van juridische documenten bent u bij Marxman aan het juiste adres. Ook op al uw juridische vragen hebben wij spoedig een antwoord. Wilt u een sparringpartner omdat u van plan bent een grote stap in uw onderneming te gaan nemen? Wilt u gaan fuseren, uitbreiden of een overname doen? Vraag dan Marxman om hulp, wij denken graag met u mee en wijzen u op de kleine regels rondom uw grote stap.

Geschillen spoedig oplossen

Ook met de juiste juridische documenten ontkomt u er waarschijnlijk niet geheel aan dat er af en toe een geschil ontstaat. Een geschil met klanten, leveranciers of één van uw medewerkers. Ook dan is één telefoontje naar Marxman voldoende. Wij gaan aan de slag om een goede oplossing te zoeken voor uw geschil en ondertussen kunt u onbezorgd verder ondernemen.

Ondernemen zonder zorgen

Als ondernemer wilt u zich geen zorgen hoeven maken over juridische documenten, maar wilt u lekker kunnen ondernemen. Kies daarom voor Marxman juridisch adviesbureau in Utrecht, zodat u kunt doen waar u goed in bent en wij u op juridisch gebied gedeeltelijk of geheel kunnen ontzorgen. Ook als u zeker wilt weten dat u de juridische documenten in orde heeft of enkel wat vragen wilt stellen, bent u bij Marxman aan het juiste adres. Ons team heeft een brede vakkennis en ieder heeft zijn eigen specialisme, zodat u op elk juridisch vlak bij ons terecht kunt. Naast dat we de papieren voor u kunnen controleren, geven we ook altijd een advies op maat. Uiteraard kunnen we dat advies ook doorvoeren in uw bedrijf.

Persoonlijk contact

Zodra u voor de eerste keer contact zoekt met Marxman juridisch adviesbureau Utrecht krijgt u een eigen advocaat toegewezen. Deze advocaat verdiept zich in uw bedrijf en de markt waar u mee te maken heeft. Dit doet hij om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn met de juiste informatie zodra u met vragen komt. U kunt uw eigen advocaat altijd snel en eenvoudig bereiken. Dat betekent niet dat alleen hij aan uw zaak zal werken, als hij denkt dat een andere advocaat binnen Marxman Utrecht een betere expertise heeft in het vraagstuk dat u neerlegt, zal hij direct schakelen en om hulp vragen bij zijn collega’s. Op deze manier garanderen we bij Marxman juridisch adviesbureau een persoonlijke, professionele en snelle werkwijze voor iedere klant.

Contact met Marxman Utrecht

Is uw bedrijf gevestigd in Utrecht of omgeving? Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Marxman advocaten in Utrecht. Graag komen we bij uw onderneming langs voor een persoonlijke ontmoeting, het gaat immers om uw onderneming en dan wilt u weten met wie u precies zaken doet. Wij helpen u graag bij het belopen van de vaak lastige juridische paden binnen uw onderneming. Graag tot snel!

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming storten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over juridische documenten of anders specialistisch advocatenwerk? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Hulp nodig? Wij helpen u graag.

    Of laat een berichtje achter