Marxman Advocaten en Young Law op Bergparty

Op vrijdag 13 september a.s. is Marxman Advocaten als partner van Stichting De Bergparty aanwezig tijdens de jaarlijkse Bergparty in het Berghotel Amersfoort. De Bergparty vormt dé start van het zakenseizoen voor de regio Amersfoort. Het thema van De Bergparty is innovaties in de regio. Tijdens de Bergparty wordt een podium verleend aan innovatieve bedrijven uit de regio Amersfoort.

Marxman Advocaten rekent veel innovatieve ondernemingen tot haar relatiekring. Binnen de sector juridische dienstverlening is Marxman Advocaten zelf innovatief, toonaangevend en steeds op zoek naar effectieve oplossingen voor haar klanten. Een recente ontwikkeling is een participatie van Marxman Advocaten in de Legal Tech onderneming Young Law.

Young Law is een Legal Tech onderneming die zich tot doel heeft gesteld kleine (startende) ondernemingen toegang te verschaffen tot betaalbare juridische documenten. Marxman Advocaten wil met deze participatie het belang van de ontwikkeling van Legal Tech onderstrepen en de toegankelijkheid van betaalbare juridische documenten voor kleine (startende) ondernemingen bevorderen.

In het kader van innovaties in de juridische dienstverlening bieden wij, in samenwerking met Young Law en speciaal tijdens dit event een kortingsvoucher aan ten behoeve van de doelgroep van Young Law, om zelf te gebruiken of aan een kleine (startende) ondernemer te geven. Deze voucher geeft recht op een korting gedurende de maand september op de aanschaf van een juridisch document naar keuze via “Zelf doen” of via “Maatwerk” bij Young Law.

Bent u een (startende) ondernemer? Of heeft u kleine (startende) ondernemers in uw netwerk? Spreek ons dan aan op de Bergparty of neem contact op met Young Law via 085-0654737 of contact@younglaw.nl.

Meer weten? Bezoek de website van Young Law: www.younglaw.nl


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
    Ik wil op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recht.

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.