Ondernemingsrecht advocaat

Als ondernemer krijgt u dagelijks te maken met allerlei elementen uit het ondernemingsrecht. Hier vallen bijvoorbeeld het sluiten van overeenkomsten, het onderhandelen bij aan- en verkoopprocessen, het aangaan of verbreken van samenwerkingsverbanden en het maken van diverse contracten onder. Dit zijn vaak complexe zaken. Het team van Marxman advocaten in Utrecht is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en is graag uw partner in business.

Juridische partner

De advocaten van Marxman in Utrecht hebben een brede kennis op juridisch gebied. Daarnaast heeft iedere advocaat zijn eigen specialisme. Daarom kunnen we u op elk vlak in uw onderneming maximaal ondersteunen. Of u nu een conflict heeft met een aandeelhouder, bezig bent met een fusie of een belangrijke overeenkomst wilt sluiten, ons team staat graag voor u klaar. Maar ook als u gewoon even wilt sparren met een expert in ondernemingsrecht zijn wij uw juridische partner!

Marxman advocaten in Utrecht is dagelijks bezig met het oplossen van of het adviseren over juridische kwesties in de zakelijke markt. Wij weten de juiste wegen te bewandelen als het om ondernemingsrecht gaat. Bovendien denken onze advocaten graag met u mee en hebben ze een proactieve houding, zodat u kansen kunt benutten of uitdagingen op de juiste manier kunt aanvliegen. Onze ondernemingsrecht advocaten hebben de benodigde kennis in huis en kunnen u optimaal adviseren over juridische kwesties. Uiteraard kunnen we onze adviezen ook implementeren binnen uw bedrijf.

Maak nu een afspraak via onderstaand contactformulier en laat ons weten wat Marxman Advocaten in Utrecht voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemingsrecht.

Uw eigen accountmanager in Utrecht

Onze klanten hebben bij ons allemaal een eigen accountmanager, omdat we persoonlijk contact erg belangrijk vinden. Vooral als het gaat om juridische en dus vaak gevoelige kwesties, is het van belang dat u een ondernemingsrecht advocaat in de hand neemt die u vertrouwt en die uw onderneming van binnen en buiten kent. Daarom krijgt u bij ons één contactpersoon; uw eigen accountmanager in Utrecht. Hierdoor ontstaat een efficiënte werkwijze voor beide partijen.

Daarnaast begrijpen we dat u als ondernemer al druk zat bent met het ondernemen zelf. U zou zich geen zorgen moeten maken over juridische documenten met complexe wetten en regels. Bij Marxman advocaten in Utrecht willen we u daarom graag ontzorgen op dit gebied, zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf, zonder wakker te liggen van juridische documenten of ander specialistisch advocatenwerk.

Wat houdt ondernemingsrecht in?

In Nederland valt het ondernemingsrecht onder het Privaatrecht. Deze rechtsvorm gaat over rechtspersonen en over ondernemingen die een winstoogmerk hebben. Een Rechtspersoon is wettelijk gezien hetzelfde als een Natuurlijk Persoon en heeft (dus) rechten en plichten. Echter: een Rechtspersoon is niet letterlijk een persoon, dus de juridische belangen worden daarom behartigd door een vertegenwoordiger. Dit wordt ook wel “rechtspersoonlijkheid” genoemd.

Neem vandaag nog contact met Marxman advocaten, uw advocaat ondernemingsrecht. Laten we de mogelijkheden bespreken zodat we u vervolgens kunnen ontzorgen. We komen graag bij u op locatie langs voor een persoonlijk gesprek.

Uitdagingen als ondernemer

U heeft als ondernemer ook te maken met juridische vraagstukken terwijl u uw bedrijf leidt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bepaling of wijziging van de rechtsvorm van uw bedrijf. Daarnaast bestaat natuurlijk de mogelijkheid dat uw bedrijf om wat voor reden dan ook eindigt met bestaan. Rond al deze kwesties, is specifieke juridische kennis benodigd. Denk bijvoorbeeld aan het formaliseren van relaties met uw business partners of zaken die geregeld dienen te worden bij een fusie of overname. We richten ons hierbij voornamelijk op B2B vraagstukken. Uw ondernemingsrecht advocaat beschikt over de juiste kennis en ervaring om u bij te staan bij alle vraagstukken omtrent ondernemingsrecht. We handelen hierbij continu met het bedrijfsbelang als belangrijke pijler in het vizier, waarbij we continu de mogelijke risico’s meenemen in onze afwegingen en adviezen.

Specialistische kennis

Als ondernemer krijgt u continu te maken met specifieke kwesties en vraagstukken. Het is nog niet zo eenvoudig om het juiste en complete antwoord te formuleren. Vaak zijn er immers meerdere juridische aspecten aan het vraagstuk verbonden. Marxman Advocaten heeft voor alle juridische kwesties de juiste kennis en expertise in huis, waardoor we u integraal en compleet kunnen adviseren. Wij zorgen ervoor dat de juiste kennis op de juiste manier wordt toegepast, zodat u uw vraagstukken volledig en compleet kunt behandelen.

Onze advocaten houden zich elke dag bezig met tal van juridische vraagstukken voor onze zakelijke klanten. Als het gaat om zaken rond ondernemersrecht, dan weten we de juiste stappen te maken. U mag proactieve houding van onze advocaten verwachten en we helpen u met het succesvol oplossen van vraagstukken op gebied van ondernemersrecht. Daarbij behoort het tot de mogelijkheden om onze specialistische en breed georiënteerde juridische kennis te integreren in uw bedrijfsprocessen.

Procederen of mediation

Onze diensten gaan verder dan alleen adviseren. Ook als u onverhoopt besluit om een proces op te starten, kunnen we u daarbij helpen. We gaan daarbij pragmatisch te werk en houden uw belangen continu in het vizier. Het behoort daarbij ook tot de mogelijkheden om gebruik van onze medewerkers te maken in een mediator rol. In sommige gevallen kan een groot conflict vroegtijdig opgelost worden en daarmee gang naar de rechtbank voorkomen worden.

Neem vandaag nog contact met Marxman advocaten op om de mogelijkheden op het gebied van ondernemingsrecht te bespreken. Indien gewenst kunnen wij u direct advies geven zodat u succesvol vraagstukken kunt oplossen.    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Hulp nodig? Wij helpen u graag.

    Of laat een berichtje achter

    Meer informatie over ondernemingsrecht? Neem contact op met: