Marxman Advocaten Speelveld

Ons speelveld

Thuis in elk rechtsgebied

U zit niet te wachten op een ellenlang en ingewikkeld advies, vol mitsen, maren en juridisch jargon. U wilt antwoord op uw vraag. Een praktische oplossing voor uw vraagstuk. En een helder advies. Dat begrijpen wij maar al te goed. We begrijpen ook dat u als ondernemer ontzorgd wilt worden door een full service kantoor.

Daarom kiest Marxman bewust voor een breed aanbod en een persoonlijke benadering. Binnen welk rechtsgebied uw vraag valt is voor u dan eigenlijk weinig interessant. Voor u is relevant dat onze advocaten actief zijn op alle gebieden die voor uw onderneming van belang kunnen zijn. En dat u bij ons een persoonlijke accountmanager heeft. Eén vaste contactpersoon die waar nodig een vraag intern doorspeelt naar een specialist op dat specifieke rechtsgebied.

Omdat voorkomen beter is dan genezen kunt u altijd een beroep doen op onze specialisten. Zij wijzen u graag op de juridische valkuilen én op de mogelijkheden die voor u liggen. Als dat nodig is adviseren zij u op maat. En begeleiden zij u in al uw zaken en trajecten van begin tot eind. Zodat u zich volledig kunt blijven focussen op uw vak: het ondernemen.

Doet u zaken buiten de landsgrenzen? Dan heeft u via ons internationale partnernetwerk Consulegis wereldwijd eenvoudig toegang tot advocaten die u kunnen adviseren en bijstaan.