Slide Kampong

Partnership

SV Kampong Hockey

Bij Marxman houden we van topsport – want we weten: ondernemen ís topsport. Al onze medewerkers zijn – allemaal op hun eigen manier – topsporters. En ook letterlijk hebben we een paar topsporters in onze gelederen. Waar we ook van houden bij Marxman, dat zijn partnerships. Langdurige samenwerkingen waarbij we over en weer van elkaar kunnen leren. Zaken doen, plezier hebben en tegelijk er allebei beter van worden.

Daarom hebben we op 1 juni jongstleden officieel het partnership met SV Kampong Hockey ondertekend.

Waarden delen

We zoeken altijd partners, die dicht bij onze kernwaarden opereren. En met de (top)hockeyers van Kampong delen we heel veel van die waarden:

 • Passie
  Het écht leuk vinden wat je doet en er met 100% voor gaan.
 • Teamspirit – samenwerken
  Alleen wanneer we onze individuele krachten bundelen, komen we tot de beste resultaten.
 • Prestaties leveren – doorzettingsvermogen
  Het uiteindelijke resultaat staat voorop. De gewonnen wedstrijd of  de gewonnen zaak. En niet opgeven wanneer het even tegenzit: tactiek omgooien en door!
 • Talentontwikkeling
  Altijd groeien – als organisatie, als team en als persoon. Sterke kanten nog sterker maken. Kennis en kunde.

Samen sterker

Voor ons houdt een partnership in dat we er allebei beter van worden. Zo kunnen wij Kampong een stukje professionaliseren op juridisch gebied & leveren we vanzelfsprekend ook een stukje funding voor de club.

Daarnaast willen we simpelweg ook veel van elkaar leren. Op sportief én zakelijk gebied. Bijvoorbeeld hoe je je eigen, solistische prestatie wilt leveren, maar ook juist in het belang van het team moet denken. Hoe doe je dat?

Toekomstgericht

Het contract is getekend, de inkt is droog – en nu? Allereerst wensen we ‘onze Kampong mannen en vrouwen in Oranje’ heel veel succes tijdens het EK in Amstelveen van 4 tot en met 13 juni en de Olympische Spelen van 23 juli tot 8 augustus in Tokyo (alle speelschema’s vindt u op hockey.nl)!

Tussendoor en erna, gaan de Teams Kampong bij Marxman en Marxman bij Kampong uitgebreid kennis met elkaar maken. Over en  weer trainingen en seminars volgen. Businessclubbijeenkomsten bijwonen. En ook hopelijk weer ‘gewoon’ bij wedstrijden aanwezig zijn…

logo kampong

Kampong Nieuws

Team Kampong bij Marxman