Slide Kampong

Partnership

Marxman Preferred Legal Partner van SV Kampong Hockey

Bij Marxman houden we van topsport – want we weten: ondernemen ís topsport. Al onze medewerkers zijn – allemaal op hun eigen manier – topsporters. En ook letterlijk hebben we een paar topsporters in onze gelederen. Waar we ook van houden bij Marxman, dat zijn partnerships. Langdurige samenwerkingen waarbij we over en weer van elkaar kunnen leren. Zaken doen, plezier hebben en tegelijk er allebei beter van worden.

Daarom hebben we op 1 juni jongstleden officieel het partnership met SV Kampong Hockey ondertekend.

Waarden delen

We zoeken altijd partners, die dicht bij onze kernwaarden opereren. En met de (top)hockeyers van Kampong delen we heel veel van die waarden:

 • Passie
  Het écht leuk vinden wat je doet en er met 100% voor gaan.
 • Teamspirit – samenwerken
  Alleen wanneer we onze individuele krachten bundelen, komen we tot de beste resultaten.
 • Prestaties leveren – doorzettingsvermogen
  Het uiteindelijke resultaat staat voorop. De gewonnen wedstrijd of  de gewonnen zaak. En niet opgeven wanneer het even tegenzit: tactiek omgooien en door!
 • Talentontwikkeling
  Altijd groeien – als organisatie, als team en als persoon. Sterke kanten nog sterker maken. Kennis en kunde.

Samen sterker

Voor ons houdt een partnership in dat we er allebei beter van worden. Zo kunnen wij Kampong een stukje professionaliseren op juridisch gebied & leveren we vanzelfsprekend ook een stukje funding voor de club.

Daarnaast willen we simpelweg ook veel van elkaar leren. Op sportief én zakelijk gebied. Bijvoorbeeld hoe je je eigen, solistische prestatie wilt leveren, maar ook juist in het belang van het team moet denken. Hoe doe je dat?

Toekomstgericht

Het contract is getekend, de inkt is droog – en nu? Allereerst willen we ‘onze Kampong mannen en vrouwen in Oranje’ van harte feliciteren met de winst op respectievelijk het heren- en dames-EK in Amstelveen in juni 2021 en de gouden Olympische medaille van de dames in Tokyo!

Tussen deze twee grote toernooien hebben de Teams Kampong bij Marxman en Marxman bij Kampong uitgebreid kennis met elkaar gemaakt.

Nu de reguliere competitie weer is begonnen, hebben we de tijd om over en weer trainingen en seminars te volgen. Businessclubbijeenkomsten bij te  wonen. En ook weer ‘gewoon’ bij wedstrijden aanwezig te zijn…

Eerstvolgende spannende toernooi (op clubniveau) voor de heren is de Euro Hockey League Ranking Cup van 30 september t/m 3 oktober in  Brasschaat, België.  Alle informatie en het speelschema vindt u hier.

logo kampong

Kampong Nieuws

Team Kampong bij Marxman