Slide Kampong

Marxman Preferred Legal Partner van SV Kampong Hockey

Bij Marxman houden we van topsport – want wij weten: ondernemen ís topsport. Al onze medewerkers zijn – allemaal op hun eigen manier – topsporters. En ook letterlijk hebben we een paar topsporters in onze gelederen. Waar wij ook van houden bij Marxman, dat zijn partnerships. Langdurige samenwerkingen waarbij wij over en weer van elkaar kunnen leren. Zaken doen, plezier hebben en tegelijk er allebei beter van worden.

Daarom hebben we op 1 juni 2021 officieel het partnership met SV Kampong Hockey ondertekend.

We zoeken altijd partners, die dicht bij onze kernwaarden opereren. Met de (top)hockeyers van Kampong delen we heel veel van die waarden:

 • Passie
  Het écht leuk vinden wat je doet en er met 100% voor gaan.
 • Teamspirit – samenwerken
  Alleen wanneer we onze individuele krachten bundelen, komen we tot de beste resultaten.
 • Prestaties leveren – doorzettingsvermogen
  Het uiteindelijke resultaat staat voorop. De gewonnen wedstrijd of  de gewonnen zaak. En niet opgeven wanneer het even tegenzit: tactiek omgooien en door!
 • Talentontwikkeling
  Altijd groeien – als organisatie, als team en als persoon. Sterke kanten nog sterker maken. Kennis en kunde.
Samen sterker

Voor ons houdt een partnership in dat wij er allebei beter van worden. Zo kunnen wij Kampong een stukje professionaliseren op juridisch gebied en leveren wij vanzelfsprekend ook een stukje funding voor de club. Daarnaast willen wij simpelweg ook veel van elkaar leren. Op sportief én zakelijk gebied.