Reorganisatie bedrijfseconomische redenen

Besluit u als werkgever dat het vanwege bedrijfseconomische redenen nodig of verstandig is om een reorganisatie in uw onderneming door te voeren? Dan mag u zelf, als eigenaar tot op grote hoogte beslissen wat er gaat gebeuren met materiële zaken. Ook op het gebied van immateriële zaken, zoals uw werknemers, heeft u een verregaande bevoegdheid om een reorganisatie door te voeren. Echter, een reorganisatie vraagt van u als ondernemer veel aandacht en professionele kennis van zaken. U komt ongetwijfeld juridische vraagstukken tegen die beantwoord moeten worden. Complexe zaken over reorganisatie of bedrijfseconomische stukken die vragen om een professioneel respons van iemand die alle kneepjes op dit gebied kent. U kunt zich niet permitteren dit soort zaken over te slaan of te laten liggen tot later. Zowel uw medewerkers als de organisatie zelf zullen dan hinder ondervinden van de onduidelijkheden die hieruit voortkomen. Ingewikkelde vraagstukken en complexe zaken kosten helaas tijd. Tijd die u over het algemeen als ondernemer toch al te kort heeft. Marxman reikt u graag de helpende hand bij vraagstukken en zaken rondom reorganisatie om bedrijfseconomische redenen. Onze professionele advocaten luisteren naar uw plannen. Vervolgens gaan zij aan de slag met het plan van aanpak en de uitvoering rondom de reorganisatie. Daarbij nemen ze zowel de wet als de bedrijfsregels in acht en voeren ze de gehele zaak tot in de puntjes voor u uit.

Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming kunnen storten, zonder tijd kwijt te raken aan zaken rondom de geplande reorganisatie? Wilt u graag gebruik maken van specialistische vakmensen om u bij moeilijke vraagstukken te ondersteunen en te helpen bij de uitvoering van de plannen? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Juridisch correcte afhandeling

Het is van groot belang om ervoor te zorgen dat u de zaken rondom een reorganisatie of andere grote stappen om bedrijfseconomische redenen, juridisch correct af te handelen. Om alle zaken rond de reorganisatie in goede banen te leiden, is het prettig om hiervoor een partner in business te hebben die de juridische paden voor u op de juiste manier weet te bewandelen. Marxman Advocaten is hierin uw gids. Onze advocaten helpen u met alle nodige juridische documenten en ondersteunen en helpen u bij het op een correcte manier tot uitvoering brengen van uw plannen. Iedere onderneming is anders, het vakwerk dat onze advocaten leveren is maatwerk. Zij zijn bereid het nodige te doen ook als daarvoor complexe vraagstukken opgelost moeten worden.

Complexe vraagstukken uitbesteden

Complexe vraagstukken en ingewikkelde zaken zijn er genoeg binnen een organisatie, zeker als er een reorganisatie op de planning staat. U wilt tenslotte vooruit en dat vraagt om een goede professionele kijk op de toekomst en het daarbij zien en pakken van kansen en mogelijkheden. Bij dit soort beslissingen komen zonder uitzondering juridische zaken kijken. De vaak voor iedereen nieuwe regels dienen duidelijk omschreven te worden door een professional. Onduidelijkheden in een reorganisatie op welke manier dan ook zijn fataal voor de toekomst van een onderneming. Laat daarom deze complexe vraagstukken beantwoorden en verwoorden door professionele advocaten die de weg naar succes kennen en u daarbij graag bijstaan. Zij kennen de juridische regels en afspraken uit hun hoofd en weten precies waar ze rekening mee moeten houden bij de uitvoering van uw plannen. Wilt u hulp bij uw reorganisatie om bedrijfseconomische redenen? Neem dan contact op met Marxman.

Wilt u hulp bij de uitvoering van een reorganisatie om bedrijfseconomische redenen? Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming kunnen storten, zonder veel tijd kwijt te raken aan zaken rondom de geplande reorganisatie? Wilt u graag gebruik maken van specialistische vakmensen om u bij moeilijke vraagstukken te ondersteunen en te helpen bij de uitvoering van de plannen? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Juridische partner

Een reorganisatie vanwege bedrijfseconomische redenen heeft doorgaans veel impact op de medewerkers van de onderneming. Ook verandert de structuur van het bedrijf en worden oude gebruiken en werkwijzen geheel of deels verlaten. Uit ervaring blijkt dat vooral het opstellen van juridische stukken voor veel ondernemers een uitdaging is. Dit terwijl juist juridische documenten een grote zorgvuldigheid vereisen. Marxman Advocaten ondersteunt u hierbij. Wilt u graag eens met een gespecialiseerde advocaat van gedachten wisselen over de gang van zaken bij een reorganisatie? We helpen u hier als juridisch adviseur en partner in business graag bij.

Een reorganisatie is maatwerk

Een reorganisatie van een onderneming kent veel verschillende vormen. Het is complexe materie die vraagt om specialistische kennis. Hiervoor kunt u altijd bij ons terecht. Onze advocaten werken bij reorganisaties vaak samen met bijvoorbeeld uw accountant en/of andere adviseurs. Wij bundelen onze expertise en ervaring, zodat we tot een passende herstructurering kunnen komen. Deze specialistische en proactieve benadering zorgt voor een succesvolle reorganisatie waarbij alle zaken juridisch correct worden afgehandeld. Altijd persoonlijk en indien gewenst komen we bij u op locatie langs voor een kennismakingsgesprek. U krijgt daarbij altijd één aanspreekpunt. Iemand die u en uw onderneming goed kent.

Marxman ontzorgt

Bij iedere juridische vraag omtrent uw reorganisatie staat ons team van gespecialiseerde advocaten voor u klaar. Wij zijn ook voor u uw partner in business en samen met u gaan wij voor het beste resultaat. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor u en uw bedrijf? Neem direct contact met ons op. We nemen uw juridische zorg graag uit handen. U bent welkom bij Marxman Advocaten.

Heeft u vragen over de uitvoering van een reorganisatie om bedrijfseconomische redenen? Wilt u zich ook weer volledig op uw onderneming kunnen storten, zonder veel tijd kwijt te raken aan zaken rondom de geplande reorganisatie? Wilt u graag gebruik maken van specialistische vakmensen om u bij moeilijke vraagstukken te ondersteunen en te helpen bij de uitvoering van de plannen? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Hulp nodig? Wij helpen u graag.

    Of laat een berichtje achter

    Meer informatie over reorganisatie door bedrijfseconomische redenen? Neem contact op met: