Neem vrijblijvend contact op

E-mail: brand@marxman.nl
Onderdeel van: Team Commercial Contracting
Team IE, ICT & Privacy
Social:

Rosanne Brand

Senior advocaat

Wat uniek is, is dat ik ervaring heb in zowel het bedrijfsleven als in de advocatuur. Door aan "beide kanten" van het spectrum te hebben gewerkt, begrijp ik de verschillende perspectieven en uitdagingen die zich kunnen voordoen. Ik hecht waarde aan het goed luisteren en geloof dat dit bijdraagt aan het opbouwen van een sterke verbinding met mijn klanten. Mijn pragmatische aanpak en streven naar hoogwaardig advies weerspiegelen mijn toewijding aan het leveren van kwalitatief hoogstaand advies.

Biografie

Rosanne’s expertise ligt op het gebied van nationaal en internationaal commercieel contractenrecht. Ze is oplossingsgericht en streeft ernaar haar werk met nauwgezetheid en toewijding te volbrengen. Ze staat bekend om haar snelle en grondige analyses. Haar sociale karakter en toegankelijke houding maken haar gemakkelijk benaderbaar, waardoor cliënten zich op hun gemak voelen om hun zorgen en behoeften te delen. De toewijding van Rosanne aan het leveren van juridische diensten van hoge kwaliteit maakt haar een waardevolle aanwinst voor cliënten die op zoek zijn naar professioneel advies en betrokkenheid.

Voor wie?

Rosanne biedt advies aan ondernemers en (middel)grote ondernemingen in diverse branches, zowel op nationaal als internationaal niveau. Haar expertise strekt zich ook uit tot het adviseren op het gebied van IT-contracten.

Welke ervaring wordt er meegebracht?

Wat Rosanne onderscheidt, is haar unieke ervaring in zowel het bedrijfsleven als de advocatuur. Door te hebben gewerkt aan “beide kanten” van het spectrum begrijpt ze de verschillende perspectieven en uitdagingen die zich kunnen voordoen. Met een trackrecord dat teruggaat tot 2013, brengt ze niet alleen diepgaande ervaring, maar ook een bewezen staat van dienst in het leveren van waardevol advies.

Kun je hier nog iets zeggen de bedrijven waarvoor je hebt gewerkt? Bijvoorbeeld EY, dat is een mooie naam en wat bedrijven uit het bedrijfsleven.

Opleiding(en) & lidmaatschappen

Grotius Nationaal en Internationaal Contracteren (2023).

Talen

Nederlands, Engels, Spaans

Rechtgebieden

Rosanne heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk (subrechtsgebied Burgerlijk recht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Laatste nieuwsberichten

Risico dat een Letter of Intent al de uiteindelijk te sluiten overeenkomst is
Leestijd: 2 min
Blogreeks over onderhandelingen
Leestijd: 2 min
Spotify NL moet haar reorganisatie terugspoelen ⏪
Leestijd: 3 min
Shoeby maakt succesvol gebruik van de WHOA!
Leestijd: 3 min