Sport en duurzaamheid Utrecht

Topsport betekent doelen stellen en er alles voor over hebben om deze gestelde doelen te bereiken. Het vraagt het uiterste aan durf en motivatie. Als topsporter werkt u soms alleen, maar u moet ook goed kunnen samenwerken in een team. Als topsporter geeft u niet zomaar op en beschikt u over veel doorzettingsvermogen. Al deze kenmerken ziet u ook terug in de proactieve benadering van de gespecialiseerde advocaten van Marxman gericht op sport en duurzaamheid in Utrecht. Ons kantoor is daarom al jaren partner-in-business voor verschillende overkoepelende sportorganisaties, zoals sportbonden en sportverenigingen.

Ondersteuning

Marxman Advocaten kan u en uw vereniging of organisatie ondersteunen bij moeilijke juridische casussen rondom sport en duurzaamheid in Utrecht. Denk hierbij aan het bieden van oplossingen voor vraagstukken over het opstellen van bijvoorbeeld sponsorcontracten. Het hoeft overigens niet altijd te gaan om interne vraagstukken. U kunt ook op een andere manier betrokken zijn bij sport en duurzaamheid in Utrecht. Zo zou het kunnen zijn dat u betrokken bent bij de bouw van een nieuw sportcomplex of dat u betrokken bent bij de koop of verkoop van een sportaccommodatie. Heeft u vragen over vergunningen, aanbestedingen, statuten en/of licenties?

Bij Marxman Advocaten kunt u terecht met al uw juridische vraagstukken met betrekking tot sport en duurzaamheid in Utrecht. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Juridische partner

Voor juridisch advies omtrent sport en duurzaamheid in Utrecht kunt u vertrouwen op de kennis en ervaring van ons team van advocaten. Daarnaast ondersteunen onze specialisten u bij het opstellen of aanpassen van juridische documenten. Ook kunnen zij inhoudelijk bijdragen aan protocollen. De specialisten van Marxman kunnen indien gewenst of wellicht noodzakelijk een bijeenkomst bijwonen, om zo nog meer inzichten te krijgen in uw vraagstuk. Dit doen onze specialisten altijd met een proactieve houding. Zo kunt u de beste prestaties neerzetten en de grootst mogelijke successen boeken. De advocaten van Marxman zijn met hun ervaring en kennis op het gebied van sport en duurzaamheid in Utrecht de aangewezen personen om met uw vraagstuk mee te denken. Zo creëren zij optimale voorwaarden voor uw topprestatie. Indien noodzakelijk zijn onze specialisten bereid om over de grenzen van verschillende rechtsgebieden heen te gaan. Zij zullen vervolgens vanuit de meerdere disciplines samenwerken om zo bij het beste juridische advies voor uw vraagstuk uit te komen.

Partner in business

Bij Marxman Advocaten krijgt u een persoonlijke accountmanager aangewezen die altijd voor u klaar zal staan. Deze specialist is voor u een echte partner die inzicht heeft in uw organisatie. Door een persoonlijke accountmanager te koppelen aan u, is er iemand binnen ons team van advocaten die beschikt over de nodige kennis om al uw juridische vragen en uw ingediende verzoeken voor u in behandeling te nemen. Bij ieder verzoek wordt er door hem of haar gekeken naar welke gespecialiseerde advocaat u het beste zou kunnen helpen bij uw kwestie. Wanneer het nodig is om verschillende gespecialiseerde advocaten in te zetten bij uw vraagstuk, omdat uw zaak meerdere gebieden bestrijkt, is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij verzamelen voor u de juiste mensen, zodat zij zich kunnen buigen over uw juridische vraagstuk. De specialisten zullen samen tot een advies komen.

De advocaten van Marxman gaan voor u aan de slag met een proactieve houdingen en denken graag met u mee over uw kwestie. Door in zee te gaan met een gespecialiseerde advocaat, kunt u conflicten voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen en daarnaast bespaart het voorkomen van conflicten u een hoop tijd, moeite en geld. Ook kan Marxman Advocaten u ondersteunen en adviseren bij het nemen van belangrijke beslissingen, zoals bij een overname of bij een koop- of verkoop. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ervaring

Marxman Advocaten maakt deel uit van het Legal Network van Vereniging Sport en Gemeenten (VSG). Dankzij onze deelname is Marxman de juiste instantie om ook op beleidsmatig niveau met u mee te denken. Daarnaast werken onze advocaten voor onder meer de Federatie Betaald voetbal Organisaties (FBO) en voor de Stichting Sport & Zaken. Hierbij variëren de projecten en opdrachten voortdurend. U kunt bijvoorbeeld denken aan het actualiseren van de statuten. Marxman Advocaten ondersteunt bij het opstellen en verbeteren van contracten en helpt bij de vastlegging van verschillende samenwerkingsvormen. Marxman Advocaten heeft veel ervaring in vraagstukken omtrent sport en duurzaamheid in Utrecht.

Marxman ontzorgt

Het uitzoeken van juridische kwesties kost tijd en vereist specialistische kennis. De advocaten van Marxman begrijpen dat dit voor u als klant soms lastig kan zijn en dat hier te veel werk in gaat zitten. Onze advocaten zijn actief op alle gebieden die voor u als klant van belang kunnen zijn. Ook voor juridisch advies voor sport-gerelateerde vraagstukken draait Marxman Advocaten zijn hand niet om. Ons team van advocaten wilt u graag ontzorgen.

Marxman Advocaten biedt u gespecialiseerde advocaten op het gebied van sport en duurzaamheid in Utrecht bij wie u verzekerd bent van een kwalitatieve en praktische oplossing voor uw juridische vraagstuk. Wij nemen graag de druk en stress over de kwestie van u weg. Laat het juridische gedeelte daarom maar aan ons over, dan kunt u zich weer focussen op wat u zelf het liefste doet. Heeft u vragen of wilt u weten of wij u kunnen helpen bij uw vraagstuk? Schroom dan niet om via onderstaand formulier contact met ons op te nemen, wij staan u vervolgens graag te woord.    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

    Hulp nodig? Wij helpen u graag.

    Of laat een berichtje achter

    Meer informatie over sport en duurzaamheid? Neem contact op met: