StiPP pensioen Utrecht

Valt uw onderneming onder het begrip ‘detacheerders, consultants en partijen die trainees plaatsen’? In dat geval heeft u bepaalde verplichtingen. Het komt regelmatig voor dat er twijfel bestaat of een onderneming feitelijk als uitzendonderneming kan worden aangemerkt, doordat een deel van de arbeidskrachten werkt onder gezag en toezicht van de opdrachtgever. Om hierover duidelijkheid te krijgen, is het prettig om te beschikken over een partner in business die u op juridisch vlak kan ondersteunen. Voor alle aspecten rond arbeidsrecht is Marxman Advocaten hiervoor uw adviseur.

Juridische partner

Dat uitzendbureaus zich aan moeten sluiten bij StiPP is voor veel ondernemers vanzelfsprekend. Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) voert de pensioenregelingen in de flexbranche uit. Echter, voor ondernemingen die zich bezighouden met detachering ligt deze vraag doorgaans ingewikkelder. Onder wiens leiding en toezicht arbeidskrachten werkzaam zijn is daarbij bijvoorbeeld een belangrijk criterium. Uit ervaring blijkt dat het vaststellen van het feit of u zich verplicht dient aan te sluiten bij het StiPP-pensioenfonds voor veel ondernemers een lastige zaak is, met zeer grote (financiële) gevolgen als er verkeerde keuzes gemaakt worden. Wilt u hierover graag eens met een arbeidsrecht advocaat van gedachten wisselen? Als juridisch adviseur en partner in business ondersteunen we u en nemen we alle zorgen hierover voor u uit handen.

Wilt u zich volledig op uw onderneming kunnen storten, zonder daarbij twijfel te hebben over afspraken en regels rondom het StiPP-pensioenfonds. Wilt u graag gebruik kunnen maken van specialistische vakmensen om u bij moeilijke vraagstukken rondom StiPP en personeel te ondersteunen? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De accountmanagers van Marxman

De accountmanagers in Utrecht van Marxman weten alles over StiPP pensioen. De regels over StiPP als verplicht bedrijfstakpensioenfonds zijn complex en vragen om specialistische juridische kennis. Het is begrijpelijk dat u als ondernemer soms geen antwoorden over de juiste werkwijze rondom StiPP pensioen kunt geven. Het is overigens ook niet mogelijk om het antwoord bijvoorbeeld online even op te zoeken. Omdat iedere onderneming anders is, is één antwoord op deze vragen gewoonweg onmogelijk om te geven. Wat voor het ene bedrijf geldt hoeft namelijk niet voor het andere te gelden.

Vragen rondom StiPP pensioen

Hoe richt u de samenwerking met de opdrachtgever in? Is er sprake van uitzending van een deel van uw medewerkers? Hoe groot is het deel dat onder aansturing van uw opdrachtgevers werkt? Moeten er pensioenpremies worden afgedragen aan pensioenfonds StiPP? Dit is een greep uit de complexe vragen die wij bij Marxman veelvuldig beantwoorden voor onze klanten. Prettig is in dit soort gevallen dat u door het plegen van één telefoontje of het sturen van één e-mail, spoedig antwoord krijgt van uw eigen accountmanager binnen Marxman.

Persoonlijke en efficiënte werkwijze

Om al uw vragen rondom Stipp pensioen zo goed en zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden, werkt het gespecialiseerde arbeidsrecht team van Marxman advocaten samen met uw eigen accountant of andere adviseurs die betrokken zijn bij uw organisatie. Een proactieve benadering staat daarbij centraal en is altijd persoonlijk doordat u bij ons één aanspreekpunt heeft: iemand die u en uw onderneming door en door zal leren kennen.

Wilt u weten of uw organisatie aan de juiste verplichtingen voldoet rondom het StiPP pensioen? Of wilt u voor vragen of procedures gebruik kunnen maken van een gespecialiseerd arbeidsrecht team binnen Marxman advocaten? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Marxman ontzorgt

Bent u op de hoogte van alle criteria voor de StiPP-verplichtstelling? Onze specialisten en advocaten van de sectie Arbeidsrecht adviseren u graag en nemen al uw zorgen uit handen. Ervaar net zoals vele andere ondernemers de rust en zekerheid om te weten dat u voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving. Op deze wijze kunt u zich weer volledig op uw onderneming richten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over complexe pensioenverplichtingen en de juridische afhandeling daarvan. Geef uw juridische zorg over het StiPP-pensioen uit handen en neem vandaag nog contact op met het team van Marxman advocaten.

Quickscan StiPP

Wilt u de uw onderneming registreren voor de Waadi, maar wel eerst de gevolgen weten die dit wellicht heeft ten aanzien van StiPP? Of wilt u gewoonweg zeker weten of uw onderneming onder de werkingssfeer van de verplichtstelling valt? Of staat StiPP inmiddels bij u voor de deur of hebben ze al eens bij u aangeklopt? Dan kunt u nu kiezen voor zekerheid en Marxman een Quickscan laten uitvoeren. Met een Quickscan zal Marxman op effectieve wijze onderzoeken en u vervolgens zorgvuldig adviseren of uw onderneming onder de werkingssfeer van StiPP valt.

Wilt u een Quickscan laten uitvoeren om erachter te komen of uw organisatie aan de juiste verplichtingen voldoet rondom het StiPP pensioen? Of wilt u voor vragen of procedures gebruik kunnen maken van een gespecialiseerd Arbeidsrecht-team van Marxman advocaten? Vul dan snel onderstaand contactformulier in het wij benaderen u spoedig voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

StiPP Pensioen  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Hulp nodig? Wij helpen u graag.

  Of laat een berichtje achter

  Meer informatie over StiPP pensioenen? Neem contact op met:

  Meer informatie over StiPP pensioenen?

  Bekijk onze artikelen of neem contact op met onze specialisten.