Slide Marxman

Teammember

Marxman Advocaten

Annemiek Poortman – Advocaat

Annemiek Poortman is gespecialiseerd op het gebied van Arbeidsrecht. Zij is in 2008 beëdigd als advocaat en heeft sindsdien diverse arbeidsrechtelijke rollen vervuld. Binnen Marxman Advocaten staat zij ondernemers bij in arbeidsrechtelijke kwesties in de breedste zin van het woord, van instroom tot en met uitstroom.
Zij begon haar loopbaan als advocaat arbeidsrecht bij een nichekantoor in Amsterdam. Daar adviseerde zij (internationale) werkgevers over onder meer HR beleid, vertegenwoordigde zij ze bij (collectief) ontslag en gaf incompany trainingen.  Na een korte tussenstap als jurist bij een werknemersvereniging, heeft zij haar loopbaan voortgezet als advocaat-ondernemer in het arbeidsrecht. In die hoedanigheid heeft zij een mooie mix van ondernemers en werknemers geadviseerd.
Na een eerdere interim opdracht, heeft zij zich definitief aangesloten bij Marxman Advocaten.
Naast haar werk is Annemiek lid van het Utrechtse Heuvelrug Triatlon Team. Hierbij staat – net als in haar werk – de combinatie van uitdaging, afwisseling en plezier voorop.

Door mijn ervaring als werkgevers- en werknemersadvocaat heb ik inzicht in de belangen van beide partijen. Zo komen we samen sneller tot de kern van de zaak.

Neem contact op met Annemiek Poortman

via email:

via telefoon:

via social media:

Artikelen door Annemiek Poortman