Slide Marxman

Teammember

Marxman Advocaten

Charlotte Crombag – Advocaat

Charlotte is sinds 2009 als advocaat werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht. De kennis en ervaring die zij daarnaast in haar hoedanigheid als curator heeft opgedaan, kan zij praktisch inzetten bij het adviseren van ondernemers.

Dat advies bestaat vaak uit meerdere aspecten en beslaat dus soms ook meerdere rechtsgebieden. Binnen Marxman maakt zij deel uit van zowel het team ‘insolventie en herstructurering’ als het team ‘commercial contracting’. 

In haar advies en strategie komt alles samen. Daarbij is uiteraard oog voor het juridische, maar ook zeker voor de ‘mens achter de ondernemer’. Iedere onderneming en branche kent haar eigen achtergrond en ‘bagage’.

“De juridische wereld is voor de ondernemer vaak een onbekende. Ik zie het als mijn dankbare taak om de ondernemer wegwijs te maken in deze wereld en gaandeweg te voorzien van passend en compleet advies, zodat telkens voor de meest optimale oplossing kan worden gekozen.”

Charlotte Crombag staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op de rechtsgebieden Ondernemingsrecht en Insolventierecht.

Neem contact op met Charlotte Crombag

Artikelen door Charlotte Crombag