Björn de Smit – Advocaat en partner

Björn de Smit is partner Vastgoed & Overheid en werkzaam op het gebied van het bouw- en vastgoedrecht, aanbestedingsrecht en het contractenrecht. Op deze terreinen heeft hij veel advies- en proceservaring opgedaan bij overheidsorganisaties en in de advocatuur. Deze ervaring zet hij in bij zijn advisering aan ondernemingen, instellingen en overheden.

Björn staat voor daadkracht en doelgericht werken. Bereikbaarheid en inspelen op de behoefte van de klant staan voor hem hoog in het vaandel. “Klanten willen een advocaat die bereikbaar is en die meedenkt om juridische problemen snel en kwalitatief goed op te lossen. In dat soort situaties geef ik advies of procedeer ik als dat noodzakelijk is. Altijd in samenspraak met de klant. Ik zet altijd dat stapje extra en ga als voormalig topsporter voor de beste teamprestatie, want samen – met de klant of collega’s – sta je sterk.”

Björn geeft met regelmaat cursussen op het gebied van het contractenrecht. Björn vindt het erg belangrijk zijn kennis te blijven verdiepen. Zo heeft hij eind 2018 zijn specialisatieopleiding Grotius Vastgoed afgerond en in juni 2020 de specialisatieopleiding Grotius Nationaal en Internationaal contracteren.

Björn de Smit staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd met de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden: Burgerlijk procesrecht, Beslag- en executierecht, Litigation, Vastgoedrecht, Bouwrecht, Erfdienstbaarheden en Verbintenissenrecht.

 

Klanten willen een advocaat die bereikbaar is en die meedenkt om juridische problemen snel en kwalitatief goed op te lossen. In dat soort situaties geef ik advies of procedeer ik als dat noodzakelijk is. Altijd in samenspraak met de klant. Ik zet altijd dat stapje extra en ga als voormalig topsporter voor de beste teamprestatie, want samen – met de klant of collega’s – sta je sterk.

Neem contact op met Björn de Smit

via email:

via telefoon:

via social media:

Artikelen door Björn de Smit