Elisabeth Klein Hofmeijer – Advocaat

Elisabeth Klein Hofmeijer is gespecialiseerd op het gebied van Arbeidsrecht. De verschillende kanten van de flexbranche hebben haar speciale belangstelling, zowel aan de kant van de uitlener als de inlener.

Het adviseren aan de voorkant, zodat de afspraken en voorwaarden voor iedereen helder zijn, en daarmee problemen achteraf worden voorkomen, is haar op het lijf geschreven. Met name in het arbeidsrecht is dat van grote toegevoegde waarde. “Het regelmatige persoonlijke contact met de klant voegt veel toe aan het juridische werk als advocaat. Niet alleen problemen oplossen, maar samen met de ondernemer de zaken zo goed als mogelijk organiseren, zodat problemen worden voorkomen. Daarnaast weet je hierdoor goed of een ondernemer graag een advies in een uitvoerig memo wil krijgen, of dat een belletje met een kort advies om de goede richting te geven gewenst is. Juridisch jargon gebruik ik alleen waar nodig, en in contact met de ondernemer is dat niet vaak. ‘Klare taal’ kunt u altijd van mij verwachten.”

Niet alleen in het werk als advocaat, maar ook daarbuiten gaat Elisabeth voor persoonlijk contact . Met haar betrokkenheid bij Legal Lounge slaat zij een brug tussen de wereld van de bedrijfsjurist en de advocaat. Legal Lounge is een informeel platform voor bedrijfsjuristen uit profit en non-profit organisaties (www.thelegallounge.nl). Het brengt beroepsgenoten bij elkaar en geeft de mogelijkheid om inhoudelijke kennis en ervaringen uit te wisselen. Legal Lounge biedt informatieve bijeenkomsten met praktische en interactieve workshops en vakinhoudelijke lezingen, relevant voor de dagelijkse praktijk van de bedrijfsjurist.

De persoonlijkheidsstijl van Elisabeth laat zich het best omschrijven als ‘raadgever, met een natuurlijke nieuwsgierigheid voor concepten, ideeën en processen. Een snelle analytische denker die prima met andere mensen kan omgaan.

Elisabeth geeft regelmatig trainingen en seminars, en schrijft voor uiteenlopende media.

Elisabeth Klein Hofmeijer staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd met het hoofdrechtsgebied Arbeidsrecht.

Het regelmatige persoonlijke contact met de klant voegt veel toe aan het juridische werk als advocaat. Niet alleen problemen oplossen, maar samen met de ondernemer de zaken zo goed als mogelijk organiseren, zodat problemen worden voorkomen. Daarnaast weet je hierdoor goed of een ondernemer graag een advies in een uitvoerig memo wil krijgen, of dat een belletje met een kort advies om de goede richting te geven gewenst is. Juridisch jargon gebruik ik alleen waar nodig, en in contact met de ondernemer is dat niet vaak. ‘Klare taal’ kunt u altijd van mij verwachten.

Neem contact op met Elisabeth Klein Hofmeijer

via telefoon:

via social media:

Artikelen door Elisabeth Klein Hofmeijer