Sanne Koster – Advocaat en partner

Sanne Koster is partner Ondernemingsrecht. In de periode van de financiële crisis is zij veelvuldig benoemd tot curator en heeft zij vele herstructureringen begeleid. Nu begeleidt en adviseert Sanne voornamelijk bij Overnames en Fusies. Daarnaast ondersteunt zij meerdere sportbonden, zoals het KNKV en FBO, bij juridische vraagstukken. Dit doet zij ook voor eerstelijnszorgaanbieders en Medisch Specialistische bedrijven. Als accountmanager is Sanne het eerste aanspreekpunt en sparring partner voor diverse grote ondernemers in de Sport en Zorg.

De aanpak van Sanne kenmerkt zich door het feit dat Sanne naast de details ook het grotere plaatje ziet. “Ik ben mij bewust dat een ondernemer veel meer op zijn bord heeft liggen dan enkel het juridisch belang. Ondernemen is het afwegen van kansen en risico’s. Ik denk graag met de ondernemer mee over de keuze en het effect binnen de onderneming.”

Sanne is een netwerker pur sang en gaat graag het gesprek aan. Zij is dan ook veelvuldig ‘in het veld’ te vinden, niet alleen op locatie bij de klant maar ook bij verschillende regionale netwerkinitiatieven. Sanne is betrokken bij JCI Noord-West Veluwe waar zij ook enkele jaren bestuurslid was. Regelmatig geeft Sanne cursussen en seminars voor diverse beroepsgroepen op uiteenlopende ondernemingsrechtelijke gebieden.

Haar rechtenstudie rondde zij in 2008 af aan de Universiteit Utrecht en aan de Rijksuniversiteit van Groningen volgde zij de postacademische leergang Insolventierecht. Daarnaast heeft Sanne een afgeronde opleiding Grotius Financiering & Zekerheden.

Sanne Koster staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd met het hoofdrechtsgebied Ondernemingsrecht.

Ik ben mij bewust dat een ondernemer veel meer op zijn bord heeft liggen dan enkel het juridisch belang. Ondernemen is het afwegen van kansen en risico’s. Ik denk graag met de ondernemer mee over de keuze en het effect binnen de onderneming.

Neem contact op met Sanne Koster

via email:

via telefoon:

via social media:

Artikelen door Sanne Koster