Medewerkers aan het woord

Marxman_Floor-Lintjes

"Door groei en innovatie te faciliteren en te stimuleren, is voor mij werken bij Marxman Advocaten een unieke kans.Dit betekent voor mij de mogelijkheid krijgen professioneel te groeien ook buiten de vaste kaders van de advocatuur zoals door het volgen van commerciële trainingen en bijwonen en geven van seminars."

Floor Lintjens, Advocaat

"Mijn stage bij Marxman was een leuke, leerzame periode en een mooie kennismaking met de advocatuur. Ik heb veel juridische kennis en ervaring opgedaan en de vrijdagmiddagborrel met de collega's was een vaste afsluiter van de week. Dat mij na de stageperiode een contract is aangeboden is natuurlijk een mooie stimulans om mij verder te ontwikkelen binnen Marxman!"

Jasminke Meester, Advocaat

“Als iemand mij vraagt wat voor werk ik doe, dan zeg ik dat ik reisleidster ben van Marxman Advocaten, want als recruiter sta je niet stil, ben je partner in business en ben je medeverantwoordelijk voor de "Employee Journey". Wanneer is de reis voor mij geslaagd? Als ik hoor van een sollicitant en/of collega; “Bedankt voor het inspirerende gesprek, het advies en bovenal bedankt voor de nieuwe uitdaging bij Marxman Advocaten, Valérie”. Bijdragen aan de groei en de Employee Journey bij Marxman Advocaten betekent voor mij meedenken op het personele vlak bij de invulling van personele vraagstukken, on-boarding en de doorstroom van collega's. Dat ik binnen Marxman Advocaten de ruimte krijg om mijn vak met het juiste gereedschap en de nodige vrijheid in te vullen zorgt ervoor dat ik met succes het vak kan vervullen en er in blijf door groeien. “

Valérie Geffroy, Corporate Recruiter

Annemiek-Poortman

“Al eerder was ik als interim jurist tijdelijk werkzaam bij de sectie Arbeid en Organisatie. Mijn drijfveren om als zelfstandig jurist te werken waren met name de autonomie, het ondernemerschap en de inhoud van het vak in een combinatie die ik steeds weer zelf kon kiezen. Dit was ook iets dat ik niet snel wilde opgeven. Maar na mijn kijkje in de keuken bij Marxman Advocaten en de daarop volgende inspirerende gesprekken, bleek dat deze drijfveren uitstekend zijn te combineren in een praktijk bij Marxman Advocaten. Daarmee werd mijn overstap ineens heel logisch. Ik krijg binnen onze organisatie de ruimte om mijn eigen pad uit te zetten, te ondernemen en werk in uitdagende zaken. En dat alles met een heel leuk team van mensen om me heen. Zo vinden we geregeld de samenwerking tussen de verschillende secties om een complete dienstverlening neer te zetten. Geen seconde spijt gehad om deze overstap te maken!”

Annemiek Poortman, Advocaat

Moniek Kennis

"Als advocaat bij Marxman zit ik niet stil. Vanaf dag 1 heb ik verschillende zaken op mijn bordje gekregen en dit maakt mijn werk bij Marxman dan ook uitdagend. Als advocaat van de ondernemer kan ik vaak meedenken over complexe vraagstukken binnen een onderneming. Marxman biedt bovendien de mogelijkheid om in het eerste anderhalf jaar ervaring op te doen binnen alle secties. Dit betekent dat ik zowel de jurisprudentie-overleggen van ondernemingsrecht als arbeidsrecht bijwoon. Ik ben erg blij met deze mogelijkheid, want zo kan ik mezelf breed blijven ontwikkelen."

Moniek Kennis, Advocaat

Lina Knol

"Mijn oog is op Marxman Advocaten gevallen omdat Marxman niet als andere advocatenkantoren probeert te zijn. Marxman biedt kansen aan iedereen die de ambitie heeft om binnen de advocatuur werkzaam te zijn, zoals ikzelf. De focus van Marxman is wat het kantoor zo aantrekkelijk maakt voor mij: ontwikkelmogelijkheden, betekenis van het werk, autonomie en een goede werksfeer zijn kernwoorden binnen de organisatie. Er is ruimte voor mijn eigen initiatieven én voor plezier op de werkvloer. Ambitie en enthousiasme zijn de drijfveer en dat zie ik terug bij alle collega’s. Zo zijn we met zijn allen constant aan het groeien."

Lina Knol, Juridisch medewerker

Stijn Zieleman

De stage bij Marxman was een prettige en intensieve manier om de advocatuur in de praktijk mee te maken. Doordat ik niet voor een bepaalde sector kwam, heb ik voor alle advocaten opdrachten kunnen doen en daarmee naar mijn idee een compleet beeld kunnen krijgen van de advocatuur in verschillende sectoren. Het was mooi om te zien dat er op zo'n professionele en down to earth-manier wordt samengewerkt om tot het beste resultaat voor cliënten te komen!

Stijn Zieleman, Stagiair

"Een stage bij Marxman is een sprong in het diepe met de ogen open. Hoe meer jij zelf investeert, hoe meer er uit de stage gehaald kan worden. Begeleid door een gedreven, behulpzaam en gezellig team is een stage bij Marxman de kans om te ontdekken of de advocatuur bij jou past."

Dennis Kok, Stagiair

"Marxman Advocaten is een kantoor met zeer bekwame en toegankelijke advocaten. Tijdens mijn stage kwam ik er al gauw achter dat alle deuren openstaan en iedereen bereid is om je te helpen. Marxman biedt genoeg kansen om een kijkje te nemen in de wereld van de advocatuur. Zo ben ik bij een zitting geweest, heb ik gesprekken bijgewoond met klanten en door diverse onderzoeksopdrachten heb ik mijn juridische kennis kunnen vergroten. In acht weken tijd heb ik kunnen ontdekken wat het advocatenvak inhoud en heb tegelijkertijd inzicht gekregen in wat mijn sterke en minder sterke punten zijn."

Fons Looman, Stagiair

"Tijdens mijn stageperiode bij Marxman heb ik mijn juridische kennis en vaardigheden enorm kunnen ontwikkelen. Daarnaast heb ik mijn tafelvoetbaltruc(s) fors uitgebreid. Gaaf om te zien hoe hard werken op een hoog niveau uitstekend samengaat met de nodige ontspanning en gezelligheid!"

Joel Lozeman, Student Stagiair

"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn'' (Xun Kuang in Xunzi)'Het laatste gedeelte van dit citaat weerspiegelt mijns inziens perfect mijn tijd bij Marxman Advocaten. De mate waarin ik als stagiair al vanaf dag één werd betrokken bij de verschillende juridische zaken maakte het werk vanaf het begin leuk en uitdagend. Hierdoor ontwikkelde mijn juridische- en praktijkkennis zich sneller dan ik had verwacht. Al met al is mijn stage bij Marxman Advocaten een unieke ervaring geweest, waarin ik samen heb mogen werken en leren met een zeer capabel en gezellig team.'

Carlos Mendez, Student Stagiair