Werken bij Marxman Advocaten
Neem de regie over jouw carrière.

Werk aan jouw ambities in een inspirerende en internationale omgeving

Marxman is een middelgroot advocatenkantoor met een focus op de zakelijke markt. We werken voor (grotere) ondernemers, van MKB+ tot internationale, beursgenoteerde ondernemingen, (semi) overheden en belangenorganisaties. We werken vanuit diverse Teams: M&A, Herstructurering en Insolventie, Arbeid, Commercial Contracting en Procesrecht . We denken op hoog en strategisch niveau mee met onze klanten. We zijn voor onze klanten écht een partner-in-business.

De kwaliteitslat ligt hoog bij ons. Daarnaast geloven we in de vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf te bepalen wat jij zelf in je carrière wil bereiken. Als medewerker van Marxman bepaal jij hoe je jouw carrière vormgeeft. De werksfeer is toegankelijk en gelijkwaardig en iedereen loopt bij elkaar naar binnen. Wij zijn gewoon onszelf. Daar komt het op neer. En misschien maakt dat ons kantoor juist zo bijzonder.

Combineer jouw ambities met een goede werk-privébalans

Kwaliteit staat bij ons voorop en onze lat ligt hoog, maar laten we eerlijk zijn: het leven bestaat niet alleen uit werken. Een gezonde werk-privébalans vinden wij vanzelfsprekend en daarom krijg jij bij ons alle ruimte om je eigen werkzaamheden in te delen. Bij Marxman werk je niet om te laten zien hoe hard je kunt werken, hier werk je om je eigen carrière vorm te geven, te groeien en kwaliteit te leveren. Daarom heb jij ook de regie over jouw eigen agenda en word je er niet op aangekeken als je eens wat eerder weg bent of tussendoor gaat sporten.

Je carrière vormgeven: jij hebt de regie

Jij bepaalt op welke manier jij jouw carrière wilt vormgeven en wij ondersteunen je daarbij. Dat doen we door middel van het Marxman Excellence programma. Daarin staat centraal: doen waar jij goed in bent en werken vanuit je talent. Je krijgt de ruimte om vanuit je eigen ambitie richting te geven aan je persoonlijke en vakinhoudelijke groei.

Door middel van het Marxman Excellence programma faciliteren we jouw ontwikkelpad. Je identificeert waar jouw talenten liggen, van welke werkzaamheden je gelukkig wordt en in welke richting je je verder wil en kan ontwikkelen. Het programma biedt de mogelijkheid om trainingen, opleidingen of cursussen te volgen. Binnen de Teams verdelen we het werk zodat ieder zo veel mogelijk doet waar hij gelukkig van wordt. Of je nu kiest voor een commercieel pad, meer inhoudelijke verdieping, leren leidinggeven of een ander pad dat bij jou past.

Enthousiast geworden?

Op ons vacatureplatform vindt je onze actuele openstaande posities. Op dit platform kun je direct solliciteren en in een beveiligde omgeving je gegevens insturen. We horen graag van je!

Het sollicitatieproces

Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Solliciteer dan eenvoudig via ons vacatureplatform. Ons sollicitatieproces ziet er als volgt uit.

  1. Meld je aan – Je kunt solliciteren via het formulier bij de vacature
  2. Telefonische kennismaking – We reageren zo snel mogelijk op je sollicitatie.
  3. Kennismaking – We nodigen je graag uit voor een kennismaking bij ons op kantoor of extern
  4. Tweede gesprek – In een tweede gesprek gaan we dieper in op wie je bent, wat jouw ambities zijn en of dit bij Marxman past
  5. Kennismaking team – Optioneel kan er een kennismaking plaatsvinden met een of meerdere teamleden, zodat je alle vragen kan stellen die belangrijk voor je zijn bij een overstap
  6. Assessment – Een assessment kan deel uitmaken van de procedure
  7. Wij doen een aanbod – Ga je akkoord? Gefeliciteerd! Jouw volgende carrièrestap is gezet!

Staat de juiste vacature er voor jou niet bij?

Sluit jouw profiel niet helemaal aan op onze openstaande vacatures, maar spreken ons kantoor en de rechtsgebieden waarop wij actief zijn je aan? Neem dan contact op met onze HR manager of laat je gegevens achter.

Contactformulier