Ondernemen is topsport
Ondernemen is topsport. U weet als geen ander hoe het is om snel en doelgericht te moeten handelen in een omgeving waar alles in beweging is. Ondernemerschap gaat gepaard met kansen en risico’s. Dat juridische kwesties onontkoombaar zijn weet u ook. Als uw partner-in-business bekijken wij samen met u dan ook naar nieuwe wegen en kansen.

Ondernemen is topsport. Marxman Advocaten begrijpt dat en wij doen er alles aan om onze klanten en relaties nog succesvoller te maken. Snel inspelen op veranderende omstandigheden. Beslissingen nemen. Handelen. Om de kansen die zich voordoen met beide handen te kunnen aangrijpen, maar ook om onnodige risico’s te vermijden. U wilt daarom een helder advies, een praktische oplossing voor uw juridische vraagstuk. Uw speelveld is voor ons bekend.

 Team M&A

Onze M&A specialisten hebben ruime ervaring in kleine, middelgrote en grote overnames, fusies en (des)investeringen. Wij maken gebruik van wendbare teams en verzorgen maatwerk en to-the-point advies.

 Team Arbeidsrecht

Team Arbeidsrecht is dé sparringpartner voor de ondernemer en HR-managers op het gebied van het arbeidsrecht. Wij zijn op de hoogte van arbeidsrechtrechtelijke (wets-)wijzigingen en volgen alle trends op de arbeidsmarkt.

 Team Herstructurering & Insolventie

Wij adviseren, procederen en begeleiden bij herstructureringen en faillissementen met een multidisciplinair team van experts.

 Team Commercial Contracting

De advocaten van het team Commercial Contracting beschikken over ruime ervaring in het opstellen en beoordelen van alsmede het voeren van onderhandelingen en procederen over (internationale) commerciële contracten.

 Team IE/ICT/Privacy

Wij adviseren en ondersteunen actief bij vraagstukken, onderhandelingen en overeenkomsten (nationaal en internationaal) op het vlak van intellectuele eigendom, ICT en privacy.

 Team Procesrecht

Onze ervaren procesrecht specialisten procederen regelmatig voor de rechtbanken en gerechtshoven. In en buiten rechte verzorgen wij strategisch advies bij diverse conflicten en in ieder stadium van een (mogelijk) geschil.