Specialisten die kennis en ervaring bundelen

U wilt antwoord op uw vraag en niet altijd een uitgebreid advies. Een helder advies, een praktische oplossing voor uw vraagstuk. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kiezen wij bewust voor een breed aanbod. Onze specialisten werken vanuit teams waarbinnen de kennis over specifieke onderwerpen is gebundeld. Dat doen we vanuit de Teams:

  • M&A
  • Herstructurering en Insolventie
  • Arbeid
  • Commercial Contracting
  • IE/ICT/Privacy
  • Procesrecht
  • Internationaal

U heeft bij ons een persoonlijke accountmanager – uw vaste contactpersoon die waar nodig intern een vraag doorspeelt naar een specialist op dat specifieke rechtsgebied. Een garantie voor een persoonlijke en efficiënte werkwijze.

Omdat voorkomen beter dan genezen is, kunt u een beroep doen op onze specialisten. Zij adviseren u op maat en begeleiden u in uiteenlopende zaken en trajecten van begin tot eind. Zij wijzen u op de juridische valkuilen én op de mogelijkheden die voor u liggen. Wij zetten onze expertise in, zodat u kunt blijven focussen op die van u.

 Team M&A

Onze M&A specialisten hebben ruime ervaring in kleine, middelgrote en grote overnames, fusies en (des)investeringen. Wij maken gebruik van wendbare teams en verzorgen maatwerk en to-the-point advies.

 Team Arbeidsrecht

Team Arbeidsrecht is dé sparringpartner voor de ondernemer en HR-managers op het gebied van het arbeidsrecht. Wij zijn op de hoogte van arbeidsrechtrechtelijke (wets-)wijzigingen en volgen alle trends op de arbeidsmarkt.

 Team Herstructurering & Insolventie

Wij adviseren, procederen en begeleiden bij herstructureringen en faillissementen met een multidisciplinair team van experts.

 Team Commercial Contracting

De advocaten van het team Commercial Contracting beschikken over ruime ervaring in het opstellen en beoordelen van alsmede het voeren van onderhandelingen en procederen over (internationale) commerciële contracten.

 Team IE/ICT/Privacy

Wij adviseren en ondersteunen actief bij vraagstukken, onderhandelingen en overeenkomsten (nationaal en internationaal) op het vlak van intellectuele eigendom, ICT en privacy.

 Team Procesrecht

Onze ervaren procesrecht specialisten procederen regelmatig voor de rechtbanken en gerechtshoven. In en buiten rechte verzorgen wij strategisch advies bij diverse conflicten en in ieder stadium van een (mogelijk) geschil.