Sinds eind vorig jaar werkt Mieke Mel als juridisch adviseur voor Marxman Advocaten om aan de grote vraag naar ondersteuning in aanbestedingsvraagstukken tegemoet te komen.

Het gaat goed met het bedrijfsleven in en rond Amersfoort. Steeds meer ondernemingen en instanties kiezen Amersfoort als centraal gelegen vestigingsplaats. Zo heeft onlangs Natuurmonumenten ervoor gekozen haar hoofdkantoor in de Keistad te vestigen.

Dat merken ook wij aan het stijgend aantal lokale verzoeken om advies en (rechts)bijstand. Vanzelfsprekend groeien we mee met die stijgende vraag en zoeken daarom ter uitbreiding van ons team specialisten op diverse rechtsgebieden.

Grote vraag naar ondersteuning bij aanbestedingen

Daarnaast wordt specifiek op het gebied van aanbestedingen steeds vaker de hulp van onze medewerkers gevraagd. Ook voor deze specialisatie zoeken we nu dus een advocaat ter versterking van ons team.

Om in de tussentijd aan de vraag te kunnen voldoen, is er aanvulling gevonden in de persoon van Mieke Mel, een specialist op dit gebied. Zij zal ons de komende tijd met haar specifieke kennis versterken. Mieke is sinds vorig jaar zelfstandig juridisch adviseur en heeft ruime ervaring als advocaat op het gebied van aanbestedings- en overeenkomstenrecht.

Collega Björn de Smit over de nieuwe toevoeging aan zijn sectie: “Mieke is een echte specialist op het gebied van aanbestedingsrecht. Zij werkt graag samen met haar klanten toe naar de volgende stap; altijd met een grote betrokkenheid en uit een oplossings- en resultaatgerichte houding.”