Marxman Advocaten en IJsselvliet hebben hun succesvolle samenwerking in de afgelopen turbulente maanden geïntensiveerd. Voor u als ondernemer betekent dit dat wij u een full-service aanpak kunnen bieden, die u ook in deze uitdagende tijden helpt nog succesvoller te zijn in uw eigen speelveld: ondernemen.

Optimaal ondernemen is topsport

Als ondernemer weet u hoe het is om snel en doelgericht te handelen in een omgeving waarin alles continu in beweging is. Want, ondernemen gaat gepaard met kansen en risico’s. Daarbij komt iedere ondernemer weleens voor vragen te staan, waar hij zelf niet direct het antwoord op weet. Denk bijvoorbeeld aan juridische kwesties, vragen die betrekking hebben op uw strategie of – juist nu – vragen over uw liquiditeit en financiële mogelijkheden.

Voor het juridische aspect kan Marxman Advocaten u als partner-in-business met raad en daad terzijde staan. Daarbij kan het gaan om praktisch toepasbare oplossingen voor vandaag én om het toekomstbestendig inrichten van uw organisatie. De adviseurs van IJsselvliet helpen u graag uw strategie te bepalen, koers te zetten naar die stip op de horizon en uw doelen te behalen. Van strategie naar realisatie door te kijken naar de samenhang en verbinding tussen uw mensen, middelen, processen en doelstellingen.

Dankzij het strategisch partnerschap tussen Marxman Advocaten en IJsselvliet en de brede blik waarmee zij naar uw onderneming kijken, krijgt u als ondernemer de inzichten die nodig zijn om te gaan voor het optimale resultaat. Door elkaar aan te vullen kunnen Marxman Advocaten en IJsselvliet u nog beter van dienst zijn.

Wij staan in de startblokken

Misschien bent u ons al samen tegengekomen, misschien nog niet. Wij staan in ieder geval te popelen om samen met u aan de slag te gaan.

Hoe dit er in de praktijk voor u uit ziet? Een treffend voorbeeld is de samenwerking tussen Marxman Advocaten en IJsselvliet als het gaat om continuïteitsvraagstukken. De huidige tijd vergt veel van organisaties, waardoor onzekerheden ontstaan. Kunt u met uw huidige strategie, mensen en middelen verder of zijn er (ingrijpende) maatregelen nodig om de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet te gaan? Een Turn Around Consult kan dan uitkomst bieden. De adviseurs van IJsselvliet en juridisch specialisten van Marxman Advocaten bieden samen inzicht op financieel, juridisch en strategisch gebied en helpen uw organisatie de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden.

Samen scoren?

Nieuwsgierig naar hoe wij voor u het maximale kunnen halen uit onze samenwerking? Neem dan nu contact op met ons.

Artikel geschreven door:

Bas Besseling

Partner, lid dagelijks bestuur