U bent van ons gewend dat we het liefst een integrale visie neerleggen op ondernemen en alle kansen en problemen van dien. Daarbij werken we regelmatig samen met partners, die specialist zijn op hun gebied om zo voor u het meest optimale resultaat te kunnen behalen. In deze uitdagende tijden bieden we u ook graag op een meer informele manier inspiratie.

Samen met onze partner KRC Van Elderen, accountants en belastingadviseurs, praten we daarom nu met ondernemers over de toekomst van hun onderneming. Wat ervaren zij als lastige aspecten van deze tijd? Maar vooral: welke kansen zien zij? We inspireren u graag met concrete handvatten en creatieve ideeën. Met als doel u (positief) aan het denken te zetten over de toekomst van uw onderneming. Waar staat u over een jaar? Zijn kleine ’tweaks’ genoeg of moet het roer volledig om?

Deze gratis Ronde Tafel Sessie op woensdag 24 juni om 16:00 kunt u volgen als webinar. Vooraf en tijdens het webinar kunt u vanzelfsprekend uw vragen indienen. Naast het opdoen van inspiratie krijgt u dus ook gericht tips voor uw eigen onderneming. Meld u aan en volg dit webinar via Microsoft Teams.

Wie discussiëren mee in deze virtuele Ronde Tafel Sessie?

  • Jeroen Hulleman is de gespreksleider en eigenaar van Werkend Talent. Hij is creatief, pragmatisch, oplossing- en doelgericht en helpt ondernemers bij goed werkgeverschap. Daarnaast presenteert hij bij RTV Apeldoorn de programma’s ‘Kwestie van Ondernemen’ en ‘Het Ondernemerscafé’.
  • Onze eigen Bas Besseling is zoals bekend directeur bij Marxman Advocaten. Hij een zeer ervaren advocaat met specialisaties insolventierecht, ondernemingsrecht en vennootschapsrecht. Wat hem onderscheidt van andere advocaten is dat hij met een scherp inzicht een integrale visie ontwikkelt en vaak verrassende scenario’s en oplossingen presenteert. Altijd met de lange termijn in gedachten en in duidelijke taal gecommuniceerd; kortom een efficiënte en inspirerende sparringpartner. Bas is mede-initiatiefnemer van dit webinar.
  • Ook Rob Kroeze is mede-initiatiefnemer van deze sessie. Hij is belastingadviseur en sinds dit jaar ook partner bij KRC Van Elderen. Hij is dagelijks aan de slag om de meest fiscaal gunstige oplossingen te bedenken voor de vraagstukken van relaties. Rob vormt samen met twee anderen het Task Force Team tijdens deze Coronacrisis.
  • Esther Leloux is eigenaar van start up weareeves.com. Eves, het eerste social beauty network voor iedereen die van eerlijke beauty producten houdt. De insteek van Esther zal zijn dat je ook in deze tijd een onderneming kunt starten! Zij deelt 8 tips die haar door deze crisis heen helpen.
  • Subsidieadviseur Gerben van der Wal werkt bij The Funding Company. Hun diensten in het kort: subsidieadvies, ontwikkelen businessplan, vinden van (werk-)kapitaal en strategisch advies. Gerben is bedrijfskundige en kan als geen ander omdenken.
  • Jan Smit is partner bij KRC Van Elderen. Een ervaren accountant en sparringpartner die voor u klaarstaat op financieel en fiscaal gebied. Jan’s motto is: “Stel zaken niet uit tot morgen, als u ze vandaag kunt oplossen”.
  • Peter Kuijper is initiatiefnemer van Mind&Health. Peter heeft mogen leren dat een toekomstige organisatie begint met een toekomstige ondernemer. Wat daaronder verstaan wordt? Een persoon die fysiek en mentaal veerkrachtig, weerbaar en wendbaar is. Zijn missie: ‘’Mijn kennis en kunde delen!’’
    Halverwege dit webinar zal Peter voor een extra ‘energyboost’ zorgen…

Aanmelden voor deze virtuele Ronde Tafel Sessie kan door het formulier in te vullen op de website van onze partner KRC Van Elderen of door een mail te sturen naar info@marxman.nl. Na inschrijving ontvangt u een uitnodiging per e-mail met daarin verdere informatie.

DISCLAIMER: 
Dit webinar is bedoeld om u van algemene informatie te voorzien, en kan niet als advies op maat in individuele gevallen worden beschouwd. Op al onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van Marxman Advocaten van toepassing, die u hier kunt raadplegen. Uw persoonlijke gegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van Marxman Advocaten en door KRC Van Elderen zoals beschreven in hun privacyverklaring.