marxman advocaten

Neem vrijblijvend contact op

Telefoon: +31 (0) 33 450 8000
E-mail: beekhuis@marxman.nl
Onderdeel van: Team Arbeidsrecht
Team Procesrecht
Social:

Eline Beekhuis

Partner

Ik probeer altijd praktische en creatieve oplossingen te vinden, maar als die niet binnen handbereik liggen, zal ik alles uit de kast halen om een goed resultaat af te dwingen.

Biografie

Eline is een praktische en creatieve advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij heeft jarenlange ervaring met het adviseren van werkgevers bij individuele ontslagkwesties, reorganisaties, outsourcingsprojecten, medezeggenschap. Daarnaast heeft Eline veel ervaring bij trajecten rondom ontslag/benoeming van statutair bestuurders, haar jarenlange ervaring op het gebied van ondernemingsrecht zet zij hierbij natuurlijk in.

Voor wie?

Eline heeft een ruim netwerk van HR-verantwoordelijken, die haar inzetten binnen nationale en internationale (middel) grote ondernemingen en startups.

Welke ervaring wordt er meegebracht?

Eline zoekt voor de ondernemers die zij bijstaat altijd een praktische en creatieve oplossing, maar als die niet binnen handbereik ligt, haalt zij alles uit de kast om een goed resultaat af te dwingen. Dit doet zij door het geven van adviezen, fungeren als sparring partner, het begeleiden van een mediation traject en het voeren van procedures (van kort geding, tot hoger beroep en indien nodig beslag en/of bewijsbeslag).

Waar nog meer te vinden bij Marxman Advocaten?

Eline stuurt Team Arbeid met bevlogenheid aan. Daarnaast is zij binnen Marxman verantwoordelijk voor de HR- en kennisportefeuille.

Opleiding(en) & lidmaatschappen

Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) aan de Erasmus Universiteit, Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg

Talen

Nederlands, Engels

Rechtgebieden

Eline heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Artikelen geschreven door: Eline Beekhuis

Spotify NL moet haar reorganisatie terugspoelen ⏪
Leestijd: 3 min
Wat betekent het Deliveroo-arrest voor de praktijk?
Leestijd: 4 min
De disfunctionerende werknemer
Leestijd: 2 min
Concurrentiebeding: hobbel of verboden toegang?
Leestijd: 2 min