marxman advocaten Julie-van-Meeteren

Neem vrijblijvend contact op

Telefoon: +31 (0) 33 450 8000
E-mail: vanmeeteren@marxman.nl
Onderdeel van: Team Arbeidsrecht
Social:

Julie van Meeteren

Advocaat

Biografie

Julie is werkzaam binnen de secties arbeidsrecht en fusies & overnames. Haar praktijk bestaat uit een combinatie van proces- en advieswerkzaamheden. Zij is doortastend en onderscheidt zich door haar sterke analytische vermogen te combineren met haar sociale voelsprieten. Samenwerken is haar als kind uit een groot gezin al vroeg aangeleerd en in haar praktijk maakt zij hier graag gebruik van.

Voor wie?

Haar cliënten zijn ondernemers en (middel)grote – nationale en internationale – ondernemingen. Vanwege haar affiniteit met de evenementenbranche, staat Julie (onder andere) graag ondernemers in de horecasector bij.

Welke ervaring wordt er meegebracht?

Julie adviseert werkgevers over uiteenlopende onderwerpen van het arbeidsrecht, waaronder het individueel en collectief ontslagrecht, reorganisaties, ziekte en arbeidsongeschiktheid en flexibele arbeid. Daarnaast begeleidt zij cliënten bij fusies en overnames en adviseert zij ondernemingen over ondernemingsrechtelijke vraagstukken.

Waar nog meer te vinden bij Marxman Advocaten?

Door de ruime proceservaring die Julie heeft opgedaan, krijgt zij veel energie van haar betrokkenheid bij de sectie litigation.

Opleiding(en) & lidmaatschappen

Bestuurslid Vereniging Jonge Balie Midden-Nederland (verenigingsjaren 2020-2021 en 2021-2022) en eigenaresse van een evenementenbureau.

Talen

Nederlands en Engels

Rechtgebieden

Julie heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Artikelen geschreven door: Julie van Meeteren

Interview NOW-procedure bezwaar- en beroep
Leestijd: 6 min
Terugvordering van NOW-subsidie? 
Leestijd: 4 min
Langdurig ziek nadat de vakantie al is vastgesteld?
Leestijd: 3 min
Modelovereenkomsten Belastingdienst vervallen per 1 januari 2024
Leestijd: 2 min