Slide Marxman

Teammember

Marxman Advocaten

Eline Beekhuis – Advocaat en partner

Eline is partner, sinds 2009 als advocaat werkzaam op het gebied van Arbeidsrecht en is sectievoorzitter van de sectie Arbeid & Organisatie. Zij heeft zich de afgelopen jaren steeds meer toegelegd op het arbeidsrecht met een focus op de zorgbranche. In dat kader houdt zij zich met name bezig met het adviseren van werkgevers bij individuele ontslagkwesties, reorganisaties, outsourcingsprojecten en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Daarnaast adviseert Eline aandeelhouders over het ontslag/benoeming van statutair bestuurder. Door haar jarenlange ervaring op het gebied van Ondernemingsrecht is zij de aangewezen persoon om werkgevers bij te staan met betrekking tot arbeidsrechtelijke kwesties in brede zin. Zij weet precies het snijvlak tussen het ondernemings- en arbeidsrecht in het voordeel voor de werkgever in te zetten.

Eline zoekt voor de ondernemers die zij bijstaat altijd een passende oplossing. “Ik probeer altijd praktische en creatieve oplossingen te vinden, maar als die niet binnen handbereik liggen, zal ik alles uit de kast halen om een goed resultaat af te dwingen”.

Binnen haar netwerk van HR-verantwoordelijken is zij een toegankelijke sparringpartner die er geen doekjes om windt. Ondernemers kunnen Eline altijd bellen voor haar duidelijke mening en praktisch advies.

Eline is naast haar werkzaamheden op kantoor ook lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Behoud Museumhaven Spakenburg.

Eline Beekhuis staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd met het hoofdrechtsgebied Arbeidsrecht.

Ik probeer altijd praktische en creatieve oplossingen te vinden, maar als die niet binnen handbereik liggen, zal ik alles uit de kast halen om een goed resultaat af te dwingen.

Neem contact op met Eline Beekhuis

via email:

via telephone:

via social media:

Artikelen door Eline Beekhuis