Slide Marxman

Teammember

Marxman Advocaten

Zorana Koria – Advocaat

Zorana Koria is advocaat Ondernemingsrecht, waar zij zich met name richt op (juridische) vraagstukken ter zake commerciële contracten, insolventie- en herstructureringen.

Voordat Zorana in dienst is getreden bij Marxman, is zij werkzaam geweest als advocaat insolventierecht waarbij zij met name betrokken was bij de afwikkeling van faillissementen waarin haar kantoorgenoten als curator waren aangesteld. Ook is Zorana een aantal jaren werkzaam geweest als corporate support lawyer bij een groot kantoor, waar zij zich bezighield met het ondernemingsrecht.

Zorana is lid van de Vereniging van Jonge Insolventierecht Advocaten (JIRA).

Naast haar werkzaamheden als advocaat is Zorana bestuurslid bij de Stichting Jonge Balie Nederland. Ook is zij bestuurslid bij de Stichting de Commissie van 1882 voor Inwendige Restauratie van het Muiderslot.

Ik vind een goede samenwerking en duidelijke communicatie met cliënten belangrijk. Hierbij probeer ik altijd vooruit te denken om de juiste verwachtingen te scheppen. Ik streef uiteindelijk naar een hoogwaardig, pragmatisch en toekomstbestendig advies.

Neem contact op met Zorana Koria

Artikelen door Zorana Koria