Marxman Advocaten Vacatures

Marxman Advocaten

Wij zijn ervan overtuigd dat de advocatuur moderner kan en dat ondernemen topsport is. Jij ook?

Bij Marxman Advocaten werken gepassioneerde specialisten die écht partner-in-business zijn voor onze klanten. Wij weten als geen ander hoe snel en doelgericht ondernemers moeten handelen in een omgeving waar alles in beweging is. Als hun partner-in-business zitten wij dan ook niet stil. Wij houden zicht op marktontwikkelingen en wijzen onze klanten niet alleen op risico’s, maar het liefst ook op nieuwe wegen en kansen.

Als medewerker bij Marxman Advocaten creëer jij je eigen carrièrepad. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal. Heb je een goed plan? Dan helpen wij jou dit plan te realiseren. Je krijgt volop opleidingsmogelijkheden en door interne en externe coaching helpen wij je verder. Spreken onze ambities je aan en ben je op zoek naar een kantoor die jouw carrière kan vormgeven? Dan komen wij graag met je in contact. Wij horen graag hoe jij denkt bij te dragen aan de groei van ons kantoor. En natuurlijk hoe wij kunnen bijdragen aan jouw groei.

Wil je meer weten over werken bij Marxman Advocaten? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment via recruitment@marxman.nl of bel ons op 033 450 8000.

AVG: Indien je via onze website je cv en – als je dat wilt – je motivatiebrief uploadt, geef je toestemming aan Marxman Advocaten om je cv en eventuele motivatiebrief gedurende maximaal vijf jaar in portefeuille te houden, zodat wij contact met je kunnen opnemen om mogelijke carrièremogelijkheden te bespreken. Deze toestemming mag je te allen tijde intrekken. Dit kan je doen door onze recruiter daarover te bellen of te e-mailen. Als je jouw toestemming intrekt, zullen wij jouw gegevens verwijderen. Voor meer informatie over onze omgang met persoonsgegevens en jouw privacyrechten verwijzen wij naar ons privacybeleid.

Annemiek-Poortman

“Al eerder was ik als interim jurist tijdelijk werkzaam bij de sectie Arbeid en Organisatie. Mijn drijfveren om als zelfstandig jurist te werken waren met name de autonomie, het ondernemerschap en de inhoud van het vak in een combinatie die ik steeds weer zelf kon kiezen. Dit was ook iets dat ik niet snel wilde opgeven. Maar na mijn kijkje in de keuken bij Marxman Advocaten en de daarop volgende inspirerende gesprekken, bleek dat deze drijfveren uitstekend zijn te combineren in een praktijk bij Marxman Advocaten. Daarmee werd mijn overstap ineens heel logisch. Ik krijg binnen onze organisatie de ruimte om mijn eigen pad uit te zetten, te ondernemen en werk in uitdagende zaken. En dat alles met een heel leuk team van mensen om me heen. Zo vinden we geregeld de samenwerking tussen de verschillende secties om een complete dienstverlening neer te zetten. Geen seconde spijt gehad om deze overstap te maken!”

Annemiek Poortman, Advocaat

Moniek Kennis

"Als advocaat bij Marxman zit ik niet stil. Vanaf dag 1 heb ik verschillende zaken op mijn bordje gekregen en dit maakt mijn werk bij Marxman dan ook uitdagend. Als advocaat van de ondernemer kan ik vaak meedenken over complexe vraagstukken binnen een onderneming. Marxman biedt bovendien de mogelijkheid om in het eerste anderhalf jaar ervaring op te doen binnen alle secties. Dit betekent dat ik zowel de jurisprudentie-overleggen van ondernemingsrecht als arbeidsrecht bijwoon. Ik ben erg blij met deze mogelijkheid, want zo kan ik mezelf breed blijven ontwikkelen."

Moniek Kennis, Advocaat

Dennis Kok

Na mijn stage leek werken voor Marxman een lonkend vooruitzicht. Anderhalf jaar later heb ik de kans gekregen. Stage lopen en werken bij Marxman is en blijft een sprong in het diepe, met de ogen open. Het kantoor helpt mij te groeien in kennis en kunde. Elke dag heeft weer zijn eigen uitdagingen, leermomenten en successen. Begeleid door een gedreven, behulpzaam en bovenal gezellig team is Marxman de plek waar ik tot mijn recht kom.

Dennis Kok, Juridisch medewerker

Agnes van Gool

Als iemand mij vraagt waarom ik graag bij Marxman werk, leg ik uit dat er meerdere redenen zijn. Eén van deze redenen is de vrijheid die ik krijg om mijn functie uit te oefenen. Hierdoor hoeft geen dag hetzelfde te zijn en komen er continu nieuwe uitdagingen bij. Tevens spreekt mij de sfeer binnen kantoor en de onderlinge omgang met collega’s erg aan. Zelfs in deze gekke corona-tijd wordt er veel aan gedaan om contact met elkaar te houden zodat je niet vereenzaamt op je zolderkamertje. Binnen Marxman heerst er een open cultuur waar iedereen zichzelf kan zijn en wordt gewaardeerd om wie hij is en wat hij doet.

Agnes van Gool - Controller