Kom naar het seminar over recht in de evenementenbranche op 14 november. Waarin je kennis zult opdoen om je bedrijf te beschermen en succesvolle overeenkomsten te sluiten. Tijdens dit seminar ontdek je met welke regels je te maken krijgt wanneer je contracten opstelt. We zullen belichten welke afspraken tijdens jullie overleg al bindend zijn. Want als je halverwege de onderhandelingen wilt stoppen, kan dat problemen veroorzaken en zelfs kosten met zich meebrengen.

We gaan in op de algemene voorwaarden van een overeenkomst. De verschillende soorten overeenkomsten en de daarbij specifieke wetseisen. Belangrijke onderwerpen zijn bijvoorbeeld aansprakelijkheid, schadevergoeding en overmacht, maar ook de wettelijke vereisten voor de totstandkoming van de overeenkomst. Het is essentieel om hier aandacht aan te besteden om juridische complicaties te vermijden.

De groep ZZP’ers in de eventbranche is groot, daarom zullen we de inzet van ZZP’ers verder bespreken. Hoe leg je dit contractueel vast, waar ben je verantwoordelijk en waar niet. Als laatste behandelen we privacy en het gebruik van AI.

Dit evenement voorziet jou van de kennis en expertise om met vertrouwen te onderhandelen, contracten op te stellen en je bedrijf te beschermen. Je krijgt practice tips, en leert de do’s en don’ts binnen het contractueel vastleggen van jouw afspraken. Interesse? Meld je hier aan!

Programma

13.00 – 13.30 Inloop

Deel 1

13.30 – 14.15 Algemene voorwaarden + kwalificatie + precontractuele fase + aansprakelijkheid
14.15 – 14.20 korte pauze
14.20 – 15.00 Algemene voorwaarden + ontbinding + overmacht

Pauze

Deel 2

15.45 – 16.30 AI + privacy
16.30 – 17.30 borrel

Dit Seminvar vind plaats in Leerhotel Het Klooster. Dit unieke gebouw, op een schitterende locatie, is gelegen aan de rand van Amersfoort. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Wil jij erbij zijn? Aanmelden kan via deze link.