Sebastiaan Palm marxman advocaten

Neem vrijblijvend contact op

Telefoon: +31 (0) 33 450 8000
E-mail: palm@marxman.nl
Onderdeel van: Team Commercial Contracting
Team IE, ICT & Privacy
Team Internationaal
Team M&A
Team Ondernemingsrecht
Zorg
Social:

Sebastiaan Palm

Partner, lid dagelijks bestuur

Bij ieder project, bij iedere zaak brengen wij als partner-in-business in een vroeg stadium de juridische uitdagingen en kansen in kaart. Alleen dan kun je komen met een passende benadering van een zaak of vraagstuk. Om de rol van juridisch partner optimaal te kunnen vervullen moet je precies weten wat belangrijk is voor je klant. Ik ga dan ook altijd voor een proactieve, praktische werkwijze én voor korte lijnen met de klant. Het biedt mij de mogelijkheid om mee te denken en bovenal om vroegtijdig creatieve oplossingen aan te dragen van hoe zaken wél kunnen. Daarin zit de toegevoegde waarde.

Biografie

Sebastiaan is een gedreven advocaat. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht waarbij hij veel ervaring heeft op het gebied van overnames en nationale en internationale (ICT) contracten.

Voor wie?

Zijn klanten zijn ondernemers en (middel) grote ondernemingen, zowel nationaal als internationaal.

Welke ervaring wordt er meegebracht?

Sebastiaan staat niet alleen internationale spelers bij, maar ook ondernemers die een volgende stap willen zetten weten hem te vinden. Hij wordt regelmatig ingeschakeld voor de begeleiding en coördinatie van (gerechtelijke) procedures voor diverse gerechtelijke instanties en arbitragecolleges zoals NAI, ICC en SGOA.

Waar nog meer te vinden bij Marxman Advocaten?

Daarnaast is Sebastiaan deskundig op het vlak van Intellectueel Eigendomsrecht (merken-, modellen-, auteursrecht en know how). Er wordt veelvuldig een beroep op hem gedaan als het gaat om de meer complexe IE-vraagstukken en ICT-gerelateerde trajecten en contracteerprocessen. Zijn ondernemende geest, praktische aanpak en creatieve oplossingen noemen zijn klanten naast zijn betrokkenheid, de succesfactor in de samenwerking.

Opleiding(en) & lidmaatschappen

Grotius Vennootschaps- en Ondernemingsrecht (2010), lid van de Vereniging voor Pricacyrecht. Bestuurslid Stichting Financieel Café. (oud) lid Ronde Tafel.

Talen

Nederlands, Engels, Duits (conversatie).

Rechtgebieden

Sebastiaan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Artikelen geschreven door: Sebastiaan Palm

Marxman Advocaten begeleidt netwerkleverancier Fore Freedom bij versterken van zijn positie
Leestijd: 2 min
Gemeentelijke grip op ‘smart city-privacy’
Leestijd: 5 min
Mogelijkheid verlenging termijn opmaken jaarrekening
Leestijd: 2 min
Ingang in China – Marxman opent deuren
Leestijd: 3 min